Operațiile chirurgicale din vise | Interpretarea și semnificația viselor

 Operațiile chirurgicale din vise indică necesitatea de a fi mai grijuliu față de starea ta de sănătate, cea de a a "tăia," a pune capăt unor legături umane toxice, a te elibera de o situație care îți face rău pe plan social, individual sau profesional, a arunca peste bord un aspect al personalității tale care îți dăunează, îți împiedică dezvoltarea ori evoluția. Adeseori, poate fi vorba despre o problemă pe care îți este greu să o îndepărtezi, poate una legată de un tabiet sau o dependență, inclusiv emoțională.
 
 Este posibil, câteodată, să ți se atragă atenția, că este nevoie să te dezlegi de sub influența unei persoane care are o anumită putere (negativă) asupra ta: un părinte, un șef, un amic păgubos, o rudă, o cunoștiintă.
 
 În astfel de vise se impune să acorzi atenție asupra cărei părți din corpul tău trebuie să fie eliminată printr-o operație chirurgicală.
 Operațiile chirurgicale din vise
 
 De obicei, o intervenție chirurgicală visată la inimă semnalează o problemă emoțională sau sentimentală care pare să fie aproape insuportabilă în zona ta subconștientă.
 
 O operație ținând de o un membru, de un picior ori o mână, denotă inabilitatea ta de a te descurca în interacțiunea cu cei din jurul tău. Este posibil, în același timp, să ți se tragă un semnal de alarmă față de o afecțiune referitoare la membre pe care te încăpățânezi să o ignori.
 
 Un vis în care te vezi împreună cu un chirurg dă de înțeles că este necesar să îți supraveghezi într-o sporită măsură sănătatea mentală, psihică. Poate că o chestiune ambiguă, deranjanta din viața ta trebuie să fie analizată, disecată cu o precizie chirurgicală, astfel încât să-i determeni sursele și mijloacele de a o elimina.
 
 Sângele din vis | Interpretarea și semnificația viselor
 
 Alteori, visele despre o operație chirurgicală sugerează că este nevoie să treci printr-o transformare radicală, să iei o decizie radicală după ce ai amânat prea mult să faci asta!
 
 Din punct de vedere spiritual, o operație înseamnă în vis că ești preocupat prea mult cu lucruri, obligații cotidiene mărunte, și pierzi din această pricină viziunea de ansamblu asupra existenței tale, impunându-se să "tai" odată pentru totdeauna conexiunea cu acestea.
 
 Pe de altă parte, o intervenția chirugicala  visată poate să te avertizeze față de o problemă care necesită o fie îndepărtată cu realism, cu o relativa cruzime, din interacțiunea cu prietenii ori partenerii de afaceri.
 
 Potrivit unor vechi cărți de vise, o operație vestește uneori o boală, un accident, vești proaste, evenimente neplăcute, nefericite din viiitor.
 
 Când visezi că treci printr-o operație plastică, înseamnă că simți nevoia să îți înalți părerea despre tine însuți, să-ți optimizezi imaginea personală.
 
 Boala și bolnav în vise | Interpretare și semnificație vise
Operațiile chirurgicale din vise | Interpretarea și semnificația viselor  Operațiile chirurgicale din vise  | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on septembrie 07, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.