Tipuri de fotografii pe care sa ti le doresti la nunta ta



Nunta este momentul prielnic sa savurezi intens clipele unice ce iti sunt date sa le traiesti. Nunta este la superlativ si cu greu o poti defini in cuvinte. Se subintelge asta. La fel de usor ne dam seama ca fiecare aspect legat de acest eveniment vine cu pretentii inalte.

fotografii nunta


La capitolul fotografii cu siguranta vei dori cat mai multe; este un fenomen comun, din dorinta de a include in albumul de nunta toate momentele ce au compus acea zi, acel eveniment.
Iata si cateva cadre care chiar nu sunt de omis, printre altele:


Buchetul 

Elementul comun in materie de flori, daca inca mergi pe ideea de nunta clasica, traditionala, este legat de buchetul miresei si de floarea mirelui. In trecut acestea erau simboul frumusetii si a tineretii, nu degeaba se spunea ca „este in floarea varstei”. In orice caz, buchetul este de preferat a fi din flori naturale si de asemenea de preferat a fi imortalizat intrucat nu ai cum altfel sa pastrezi amintirea acestuia.


Verighetele

Dintre toate detaliile si accesoriile, verighetele si poate chiar si inelul de logodna sunt cele care primeaza. Desigur ca un set de bijuterii este mereu atractiv vizual insa in esenta sa, nunta este despre legamant si implicit despre verighete. Deci, mizeaza si ca acestea sa fie in prim plan!


Fotografia de grup

Desigur, din clasica ecuatie nu lipseste nici fotografia de grup, fie ea de la cununia civila sau dupa cea religioasa. Este si flatant si dragut sa vezi lumea care te celebreaza si cum mirii se simt ca printii din povesti, au nevoie si de public. Una peste alta, nu refuza o imagine clasica ce ramane pentru posteritate.


Fotografia funny, daca va caracterizeaza

Un alt cadru, o alta poveste - adesea mirii prefera sa traga cateva cadre intre momentele ce leaga intreaga zi de sarbatoare pentru ei, respectiv intre cununie si momentul petrecerii. Acum este timpul sa mizati si pe creativitate. Cum stilurile fotografice sunt atat de diverse, trebuie sa tii cont de ceea ce va caracterizeaza. Poate ca te-au impresionat fotografiile funny. Dar daca nu va puteti transpune intr-o astfel de postura mai bine readaptati – a se intelege ca o postura rigida si fortata nu este tocmai fotografia ideala.


Unde este ineditul 

Fiecare nunta este unica cu adevarat, mai ales prin prisma mirilor.
Mai mult decat asta, segmentul de fotografie nunta intentioneaza sa fie la fel; un fotograf va miza foarte mult pe ceea ce este aparte, ce este inedit la nunta cu pricina, incepand cu tematica si continuand cu fiecare element din decor.
Asadar, poate ca iti vei dresa cainele sa duca inelele la altar, asta e o poveste ce merita fotografiata in diverse ipostaze; poate ca tinutele cavalerilor de onoare bat orice record. Sunt simple exemple de avut in vedere, ce pot fi o resursa pentru ca fotografiile de nunta sa fie deosebite.

Acum ca inspiratia cadrelor exista, ramane sa iti alegi si fotograful capabil sa inteleaga pretentiile tale si desigur cel care sa aduca si un nivel calitativ al fotografiilor.

Tipuri de fotografii pe care sa ti le doresti la nunta ta Tipuri de fotografii pe care sa ti le doresti la nunta ta Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.