Horoscop Rac noiembrie 2017

Horoscop Racului noiembrie 2017 dă de înţeles că eşti mai motivat decât altădată să îţi optimizezi starea de sănătate şi că ai ocazia să te bucuri din plin de viaţă, să trăieşti clipa, mai ales că te debarasezi cu uşurinţă de poverile trecutului. Venus te îndrumă spre cele mai fericite căi ale dragostei, iar sfera profesională te poate solicita ceva mai mult decât de obicei.

Horoscop Rac noiembrie 2017 - Previziuni generale 


O afecţiune uşoară te poate îngrijora faţă de starea ta de sănătate. Poate că este cazul să nu-ţi mai neglijezi traiul cotidian, să nu mai te laşi în voia unor obiceiuri proaste, care îţi subminează energia mentală şi fizică! Chiar dacă te convingi că este imperios să-ţi transformi stilul de viaţă, apelează la tehnica paşilor mici şi viguroşi, nu face nişte schimbări peste noapte!

Nu apela la vitamine, la energizante artificiale, încercând în schimb să îţi relevi calităţile unei alimentaţii naturale.
Horoscop noiembrie 2017 Rac

Pe de altă parte, existenţa îţi rezervă nişte delicii nemaipomenit de adânci, intense, rareori degustate în ultima vreme. Poţi fi înclinat să te dedici unor forme de "umplere," rafinare a timpului liber cu activităţi asociate cu arta, cultura.

Chiar dacă nu te crezi în stare să ieşi în evidenţă cu un talent artistic, este probabil să fii cutreierat cu un fel de o vrajă, cu de darul de a-i fascina, a-i atrage pe oameni către tine printr-un demers creativ.

Horoscop Rac 2018

Pe 4 noiembrie 2017, Luna plină din Taur îţi indică să îţi aduci la lumină pornirile egoiste, să îţi readuci în minte împlinirile legate de relaţiile de prietenie. Poate că te-ai concentrat prea mult spre scopurile individuale şi, din această pricină, ţi-ai neglijat oamenii apropiaţi, îndrăgiţi. Nu ai cum să le pretinzi să-ţi fie alături atâta timp cât nu i-ai băgat în seaamă!

Fantezia te poartă spre tărâmuri insolite ale vieţii sub impactul Lunii noi răsărite pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion. Se impune să faci mai des diferenţa dintre imaginaţie şi realitate, să nu priveşti lumea prin nişte ochelari rozii. În mod paradoxal, dacă te scuturi de praful idealismului, ai potenţialul să îţi dezvălui nişte drumuri extrem de ciudate, insolite, dar foarte avantajoase de împlinire a obiectivelor tale.

Horoscop Rac octombrie 2017

Ai îndemânarea de a-ţi lasă deoparte grijile, supărările trecute ale existenţei, focalinzandu-te către aspiraţiile prezente, indiferent dacă este vorba despre relaţii personale, sociale ori profesionale!


Horoscop Rac noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Racii se scaldă în cea mai avantajoasă apă, în cele mai incitante valuri a dragostei în această lună. Nu trebuie să uităm că Venus s-a născut din mare, iar această zeiţă/planetă amplasată în a cincea ta casă îţi infuzează un farmec aparte, o atractivitate ieşită din comun. De vrei ori nu vrei, iubirea dă năvală peste tine! Chiar dacă ţii cu tot dinadinsul să îţi menţii o stare de izolare, nu ai cum să rezişti vibraţiilor planetei iubirii. Nativii singuri au, aşadar, o mulţime de oportunităţi de a se angaja într-o idilă, şi au chiar ocazia să aleagă între mai mulţi candidaţi la inima lor! Racii aflaţi deja într-o legătură de cuplu par să-şi învigoreze conexiunea amoroasă cu tovarăşul de viaţă, să îşi regăsească fiorii dragostei dintâi!

Horoscop Rac noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională îţi ocupă mult timp, fără a o minimaliza pe cea sentimentală. Posezi capacitatea de a te achita de sarcinile tale cu mare uşurinţă, mai cu seamă graţie comunicării avantajoase cu cei din preajma ta. Indiferent dacă îţi doreşti sau nu, ajungi sub lumina reflectoarelor la serviciu, şi se impune să dai tot ce ai mai bun în tine! În acest context astral, poţi să-ţi scoţi în evidenţă foarte pregnant meritele, productivitatea, eficienţa!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Rac noiembrie 2017 Horoscop Rac noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.