Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017

Principalele evenimente, aspecte astrologice din horoscopul decembrie 2017 sunt tranzitul lui Venus în Săgetător, aspectul retrograd al lui Mercur în în aceeași zonă astrală și parcursul lui Marte în Scorpion. Luna plină este găzduită de Gemeni, iar Luna nouă poposește în Săgetător.


In horoscopul Săgetătorului predomină șansa unei integrări sociale favorabile, ce poate să pună totuși sub semnul întrebării autenticitatea anumitor persoane, circumstanțe, grupuri.

Capricornul este îndemnat să-și învăluie în taine viaț sentimentală, să își revadă și dinamizeze interacțiunea cu prietenii și țelurile pe termen lung.

Nativii din Vărsător profită de invigorarea și reînnoirea legăturilor amicale, precum și a unor sporite oportunități în activitatea profesională.

Pestii își armonizează și ajustează atmosfera din plan profesional, par să obțină avantaje notabile prin contactele lor din străinătate.
Astrologie horoscop decembrie 2017

Horoscopul Berbecului indică, de asemeni, transformări benefice, uneori nu tocmai ușoare, legate de o activitate de peste hotare ori relaționarea cu oameni aflați departe de casă.

Pentru Taur, se anticipează o relansare a planurilor de afaceri și aprofundarea unor conexiuni amoroase, revitalizarea asocierilor din toate planurile existenței.

Gemenii au de câștigat din urma optimizării parteneriatelor personale, sociale și profesionale, și tind să fie însoțiți de noroc în carieră.

Cei născuți în Rac au și ei avantaje în sfera profesională, dar mai ales în viață amoroasă, cu condiția să-și țină în frâu impulsivitatea, agresivitatea.

Leul singur ori aflat într-o relație de cuplu pare să fie înconjurat de bune auspicii în dragoste, mai ales prin intermediul familiei.

In horoscopul Fecioarei se anticipează stabilizarea relațiilor sentimentale și avantaje datorate unor informații, vești bune, forței sporite de promovare a intereselor și proiectelor esențiale.

Balanța își mărește și ea impactul în plan social, își crește șansele inițierii unei idile prin intermediul extinderii comunicării cu cei din jur, și are la îndemână mai multe circumstanțe norocoase în mărirea veniturilor sale.

Pentru Scorpioni, se anunță o perioada prielnică implicării în afaceri profitabile, în întreprinderi financiare, precum și ocazia de a-și afirma cu succes personalitatea și demersurile de căpătai.

Horoscop 2018: Toate zodiile

- 1 decembrie 2017: Venus intră în Sagetator

- 1 decembrie 2017: Opoziție între Marte și Uranus

- 3 decembrie 2017: Jupiter în trigon cu Neptun

- 3 decembrie 2017: Cuadrat al Soarelui cu Neptun

- 3 decembrie 2017: Luna plină în Gemeni

- 3 decembrie 2017: Mercur devine retrograd în Sagetator

- 6 decembrie 2017: Conjuncție între Mercur și Saturn

- 6 decembrie 2017: Mercur se poziționează în sextil cu Marte

Horoscop noiembrie 2017 - Toate zodiile

- 7 decembrie 2017: Sextil al lui Marte cu Saturn

- 9 decembrie 2017: Marte își inițiază tranzitul în Scorpion

- 10 decembrie 2017: Trigon între Mercur și Uranus

- 18 decembrie 2017: Luna nouă în Sagetator

- 22 decembrie 2017: Mercur revine în tranzit direct în Sagetator

In curând pe diane.ro: Horoscop detaliat în luna decembrie 2018 pentru fiecare zodie în parte!
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017 Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.