Previziuni Feng Shui 2018 | Stelele zburătoare în 2018


Descoperă previziunile Feng Shui pentru anul 2018 prin prisma stelelor zburătoare din acest an. Stelele zburătoare Xuan Kong reprezintă o disciplină Feng  Shui constând din analizarea anuală a zonelor negative și pozitive ale casei tale sau locului tău de muncă, ce-ți pot influența în bine sau în rău existența, atât în plan personal, cât și social, profesional și financiar. În acest scop, se utilizează o diagramă sau un pătrat, numit Lo Shu, cuprinzând nouă alte pătrate, cărora le sunt repartizate câte o cifră. Pătratul cel mare simbolizează locuința ta, cu părțile sau camerele sale așa cum sunt poziționate în funcție de punctele cardinale.
Stelele zburătoare în 2018 Previziuni Feng Shui 2018

În fiecare an, stelele zburătoare își schimbă locul în pătrățelele din pătratul Lo Shu la debutul lunii februarie, potrivit calendarului solar chinezesc. De-a lungul celor 12 luni ale anului 2018, anul Câinelui de Pământ, există patru regiuni ale spațiilor de locuit și lucru ce vor fi afectate de energii negative, și altele ce vor beneficia de vibrațiile unor stele de mai bun augur. Se spune că, dacă ții cont de stelele favorabile și nefavorabile, poți să le măreșți, respectiv micșorezi impactul asupra vieții tale! Fiecare dintre ele are un impact sporit asupra unor zodii chinestei ori a numărului tău Kua. Vezi Numărul tău Kua și direcțiile norocoase în Feng Shui

În rândurile de mai jos, îți poți trece în revistă energiile care îți ocupă diferite segmente ale vieții tale din casădin 4 februarie 2018  până pe 3 februarie 2019.

8 - Steaua Norocoasă a Prosperității


Sectorul de sud-est al pătratului Lo Shu este considerat unul al prosperitățîi. Este asociat cu fericirea, faima și bogăția, culegerea roadelor muncii tale, ale străduințelor tale. Dacă ușa din fața locuinței tale este situată aici, te poți aștepta la beneficii importante ale investițiilor tale și la un progres notabil în carieră. Oamenii născuți în zodia Dragonului, Șarpelui sau cu numărul Kua/  Gua 4 sunt sub influența pozitivă a acestei stele zburătoare în 2018. La serviciu, este indicat să muți camera întâlnirilor, conferințelor, în acest sector. Poți, totodată, să extragi energiile benefice ale acestei stele prin amplasarea aici a unui obiect " mișcător", precum un acvariu, un ventilator sau un televizor.

4- Steaua Academică și a Relațiilor


Sudul proprietații tale este rezervat unei stele extrem de prielnice în orice activitate de studiu, învățătură. În plus, această stea zburătoare este numită și una a artelor, literaturii. Cei care au un loc de muncă sau un domeniu ocupațional ținând de studii pot să evolueze în întreprinderile lor. Dacă ai copii la școală sau la facultate, ori ai cercetători, artișți, scriitori printre membrii familiei tale, instalează-i în zona de sud pentru a se bucura de beneficiile acestei stele. Ea are o influență aparte, mărită asupra nativilor din Cal și a persoanelor cu numărul Kua / Gua 9.

6- Steaua Celestă


Această reflectă puterea, statutul, autoritatea obținute prin m uncă grea și perseverență. Din acest motiv, partea de sud-vest constituie un sector excelent de folosire, dacă vrei să te înalți în ierarhia profesională ori dacă vrei să-ți fie recunoscute, apreciate împlinirile din carieră. Atenție totuși! În caz că aici se află dormitorul tău, poți fi afectat de tendințe negative, ce-ți pot induce simțăminte de singurătate și tristețe ori pot genera schimbări bruște, îndeosebi în muncă! Steaua Celestă își pune amprenta mai ales pe cei născuți în zodia Oii, Maimuței și pe oamenii cu numărul Kua / Gua 2.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

7- Steaua Hoției


Ivită în 2018 în est, această stea zburătoare îți poate da naștere unor emoții momentane impulsive și, prin urmare, poate isca dispute, violență și bârfe, dar și probleme de sănătate ce te pot aduce în pragul unei spitalizări sau operații chirurgicale.

Cuplurile care utilizează acest spațiu pot fi antrenate în neînțelegeri și certuri frecvente. În caz că aici se găsește dormitorul tău, ai mare grijă față de hoți ori pierderi financiare. Persoanele născute în zodia Iepurelui și cele cu numărul Kua / Gua 3 par să fie influențate cu precădere de această stea. Mai mult decât atât, steaua 7 poate veșți competiții acerbe și rivalități în muncă. Pentru a îndepărta astfel de energii negative, ți se recomandă ca în zona 7 a casei tale să apelezi la un remediu Feng Shui cu Apă Yin.


8- Steaua Multiplicatoare


Această stea este numită astfel pentru că are capacitatea de a multiplica, relua influențele altor stele. Ea semnifică aproape întotdeauna veșți bune, evenimente fericite și o promovare în carieră. Se spune, de asemenea, că dăruiește popularitate, prestigiu, glorie și frumusețe. Din acest motiv, centrul locuinței tale este un sector favorabil pentru a porni în ceva nou, inclusiv pentru inițierea unui alt traseu profesional. După zona de sud-est, aceasta este considerat a fi pe locul 2 din punct de vedere al încurajării prosperității. Dacă ai o ușă în această zonă, încearcă să o folosești cât mai des pentru a progresa în activitățile financiare. Cuplurile care plănuiesc să se căsătorească sau să întemeieze o familie au beneficii notabile datorită energiilor auspicioase din acest spațiu.



2- Steaua Bolii


Vestul nu este prea favorabil în 2018, întrucât este guvernat de Steaua Bolii. Ea indică uneori probleme de sănătate, mai ales pentru femeile vârstnice sau însărcinate, și dificultăți ținând de investițîi imobiliare. Pentru a micșora efectele negative ale aceste stele zburătoare poți amplasa în zona de vest a casei tale unele remedii Feng Shui cu Apă sărata ori cu obiecte din cupru, bronz. Evită energia Focului în acest spațiu! Oamenii înspre care își îndreaptă, în special, vibrațiile Stelei Bolii sunt nativii din Cocoș și cei cu numărul Kua / Gua 7.

Horoscop 2018 - Toate zodiile

3- Steaua Certei


Partea de nord-est a casei tale este ocupată de steaua 3, corelată cu ghinioane, procese juridice, dispute, calomnii, pierderi de bani. În acest sector, trebuie să se evite utilizarea elementului Apei, recomandându-se folosirea elementului Foc, având darul de a slăbi influențele acestei stele zburătoare. Se spune că persoanele cu probleme de sănătate asociate cu ficatul, membrele superioare și inferioare, trebuie să ocolească această regiune a locuinței lor. Cei mai afectați oameni de către această stea sunt cei născuți în zodiile Bivolului, Tigrului și cei cu numărul Kua 8.

5- Steaua (Galbenă) a Nenorocului


Nordul este cea mai periculoasă parte a casei tale deoarece este ocupat de Steaua Galbenă 5. Se impune ca acest spațiu să fie evitat în toate activitățile tale importante. Dacă acest lucru nu este posibil, este necesar să minimizezi efluviile de rău augur de aici prin amplasarea unor remedii Feng Shui, precum Apă sărata și elemente metalice. Îndepărtează din această zonă orice energie a Focului și ferește-te să renovezi această parte a locuinței pentru a nu atrage către tine nenorocul. Persoanele care sunt cel mai mult influențate de steaua 5 sunt cele născute în zodia Șobolanului sau cu numărul Kua 1.

1- Steaua Prețiosului Dar Celest


Este văzută drept steaua nobleței și este frecvent conectată cu buna reputație și un înalt statut social. În ultimii ani, energiile acestei stele zburătoare au fost excelente pentru prosperitate, afirmare și noroc. Dacă ușa din fața casei tale se află spre nord-est, te poți aștepta la veșți bune și numeroase ocazii de a călătorii în 2018. Dacă locul tău de muncă se găsește în această zona, pari să fii apreciat, luat în considerație de șefi și colegi. Această stea îi favorizează îndeosebi pe nativii din zodia Câinelui și cea a Porcului, și pe cei cu numărul Kua 6.

Horoscop chinezesc 2018 - Toate zodiile


Previziuni Feng Shui 2018 | Stelele zburătoare în 2018 Previziuni Feng Shui 2018 | Stelele zburătoare în 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 15, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Pui - pui! Poza de la desenul acestui articol plasează piciorul drept în loc de mâna dreaptă. Mai precis Sud-Estul în loc de Nord-Est, că-și dărâmă românașii casele, noroc că nu suntem prea mulți ăia care se mai uită p-aci!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.