Tu, mergi la schi în această iarnă?


De peste două săptămâni a început sezonul la schi în România, motiv pentru care fiecare din noi este tentat să-și petreacă vacanță de iarnă pe pârtie și de ce nu, sărbătorile de iarnă. Cu o prognoză meteo favorabilă sporturilor de iarnă pe munte, în decembrie 2017, te îndemn să încerci acest sport minunat care este schiul măcar o dată în viață! Dupa aceea va fi istorie!


Bucuria pură a alunecării pe zăpadă  ar elibera și un urs de grijile cotidiene. Iar dacă ești pe munte cu familia sau prietenii ai câștigat un bonus în plus în distracție și experiențe noi.
Dacă ai schiuri proprii, asigură-te că acestea sunt bine întreținute. Cere unui tehnician profesionist  să le verifice structura, dacă sunt îndeajuns de ascuțite și ceruite și nu uita  de legăturile de siguranță. Dacă nu ai, trebuie să știi că există magazine specializate care își oferă serviciile cu promptitudine pentru a te ajuta să găsești ce ți se potrivește în funcție de abilitățile tale pe pârtie. 

echipament schi second hand

Un noroc chior și o bucurie mare am avut zilele acestea, când mi-am găsit schiuri și echipament de ski second hand, foarte puțin uzate, bine întreținute și pe măsură, pe care le voi folosi măcar câțiva ani buni. Cu ocazia această am putut să fac câteva economii semnificative pentru cadourile de acest Crăciun și Anul nou. Ai toate șansele să-ți găsești și tu chiar acum dacă îți dorești să te bucuri de vacanță de iarnă pe pârtie.


Nu uită că schiatul este extrem de benefic pentru sănătate! Prin intermediul acestui sport versatil de iarnă îți poți lucra mușchii de bază ai corpului, îți poți îmbunătăți echilibrul și poziția și, de asemenea îți crește vigoarea și imunitatea trupului.
Doua ore de schi pe munte în timpul iernii fac cât 10 ore în sala de gimnastică.


O vacanță la schi presupune multă distracție și o mare varietate de opțiuni de divertisment pentru après ski. Descoperă cafenelele și restaurantele numeroase din stațiunea montană preferată, inclusiv muzica live, petrecerile tematice și tradiționale, care se lasă cu meniuri și băuturi care îți lasă gură apă, de povestit și nepoților.

Pe pârtie ai o mare ocazie să-ți găsești jumatatea, dacă ești singur. 
O vacanță la schi este un câștig pentru oricare dintre noi!



Tu, mergi la schi în această iarnă? Tu, mergi la schi în această iarnă? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.