Horoscop Leu aprile 2018


Horoscopul Leului din aprilie 2018 indică regăsirea unei perspective clare, înalte,  asupra lumii, existenței, o preocupare specială față de starea de sănătate și o interacțiune socială plină de făgăduințe. Viața sentimentală presupune concentrarea partenerilor de cuplu către aceleași țeluri, iar cea profesională necesită niște modificări esențiale.

Horoscop aprile 2018 Leu

Horoscop Leu aprile 2018 - Previziuni astrologice generale


După o perioadă de incertitudini, ți se limpezește și ți se optimizează viziunea de ansamblu despre viață. Nu mai ești obstrucționat de detalii nesemnficative și revii pe calea evoluției tale, înarmat cu un plus de motivație și voință. Ceea ce înfăptuiești acum va avea în curând un efect  direct asupra progresului tău din plan personal, social și profesional.

O problemă de sănătate relativ minoră te poate îngrijora peste măsură, convingandu-te să îți transformi stilul de viață. Este posibil să-ți reiei planurile de optimizare ale tonusului fizic și psihic sau să le abordezi într-un nou fel.

În ultima decadă a lunii, activitatea socială ți se intensifica văzând cu ochii. Ți se poate împlini năzuința de a fi în centrul atenției, însă amplasarea ta sub luminile reflectoarelor îți impune să ai mare grijă ce faci și ce spui, astfel încât să nu gafezi.

Amicii îți sunt mai aproape decât altădată, prieteniile tale tind să se dezvolte și să fie mult mai împlinitoare. Poți adera la un grup de oameni însuflețiți de aceleași speranțe, aspirații ca și tine, care au putința să te sprijine în materializarea lor.

Horoscop Leu 2018

Ai tot timpul câte ceva de învățat în această lume mereu reînnoită, dar sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 16 aprilie 2018 În Berbec, ți se sugerează să-ți consolidezi cunoașterea și să ți-o direcționezi într-un proiect cât mai practic, mai apropiat de realitate. Visele trebuie să-ți ia o turnură practică!

Pe 30 aprilie 2018, Luna plină localizată în Scorpion te determina să ai o prea mare încredere în cei din jurul tău. Fii atent să nu te lași îndrumat pe o cale greșită de către o rudă ori un amic. Păstrează-ți prudența, până reușeșți să deslușești toate consecințele posibile unei noi acțiuni.



Horoscop Leu aprile 2018 - Dragoste și cuplu

În cuplurile formate, conexiunea afectivă dintre parteneri este infuzată de o camaraderie ce le stabilizează, le consolidează pe termen lung. Dacă ai un tovarăș de viață, pari să-ți invigorezi încrederea în el, să fi imun față de înțepăturile otrăvite ale geloziei.

În caz că ești singur, te poți apropia romantic de cineva care îți împărtășește ideile, pasiunile, te stimulează în urmărirea lor, o persoană cunoscută prin intermediul unui prieten ori în cadrul cercului tău social.

Horoscop Leu aprile 2018 - Muncă și bani

Activitatea profesională poate fi nițel stresantă, însă acest lucru îți sugerează, de fapt, să ți-o reevalueezi și ajustezi. Poate că este necesar să-ți simplifici responsabilitățile din muncă, să renunți la aspecte lor, foarte solicitante, dar care nu-ți furnizează mari beneficii.

Dacă reușești să-ți eficientizezi astfel demersurile profesionale, poți fi recunoscut și recompensat de către șefi. În același timp, pari să ai prilejul să-ți afli un job mai avantajos.

Horoscop Leu martie 2018
Horoscop Leu aprile 2018 Horoscop Leu aprile 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2018 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.