Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2018


Cele mai importante evenimente astrologice din luna iunie 2018 sunt turnura retrogradă preluată de Neptun în Pești, tranzitul lui Mercur în Gemeni, și apoi în Rac, cel al Soarelui în Rac, și mișcarea retrogradă inițiată de Marte în Vărsător. Luna nouă se amplasează în Gemeni, iar Luna plină apare în Capricorn. Iată previziunile pe scurt pentru toate zodiile...

Astrologie horoscop luna iunie 2018

Gemenii mărșăluiesc la un moment dat triumfători prin viață, apoi sunt favorizați în demersurile financiare, dar nu trebuie să se lase influențați de iluzii în plan profesional și nici să se încreadă excesiv într-o veste ori o cunoștiință din străinătate.

Pentru Raci, se anunță o vreme de reconectare cu zona lor subconștientă, de recunoaștere și chiar fructificare a unor porniri neconștientizate, ce le facilitează creșterea impactului lor asupra lumii. Se impune să analizeze cu luciditate o oportunitate ținând de o călătorie sau o deplasare pe tărâmuri îndepărtate, și să își evalueze cu calm asocierile din finanțe și amor.

Horoscopul Leului vestește șansa reconectării cu straturile profunde, subconștiente ale sinelui, recunoașterii și chiar fructificării unor porniri neconștientizate, comunicării excelente cu amicii. Cu toate astea, există riscul asumării unor inițiative păguboase în dragoste și afaceri, precum și cel al ruinării unor legături de parteneriat.




Fecioara profită de învigorarea și extinderea relațiilor de prietenie, de o interacțiune armonioasă, avantajoasă la serviciu cu condiția de a-și ține în frâu nervozitatea. Trebuie să dea dovadă de realism în asocieri, parteneriate.

Balanța are și ea parte de limpezirea și îmbunătățirea vieții profesionale, atâta vreme cât își menține obiectivitatea, dar și de ocazia de a comunica cu persoane apropiate din alte țări și a primi de la acestea niște informații prețioase. Atenție la posibilitatea ca o ceartă din motive neînsemnate din relația de cuplu să nu se transforme într-o bătălie încrâncenată!

În horoscopul Scorpionului apare oportunitatea împlinirii unor visuri esențiale și cea de a călători, a vizita locuri noi, de pe alte meleaguri. Parteneriatele amoroase și cele financiare sunt pe cale să se amelioreze, dar pot exista și unele aspecte negative în dragoste și în familie.

Săgetătorul pare să trăiască clipe fierbinți, fericite în amor, să aibă noroc la bani. Este necesar să fie cât mai realist în conexiunea cu familia, cu oamenii îndrăgiți, și să își înfrâneze imboldul de a fi prea năvalnic, orgolios în sfera socială.

În cazul Capricornului, se întrevăd beneficii în parteneriate și în muncă, însă, câteodată, și predispoziția de a pluti cu capul în nori în relaționarea cu ceilalți și a fi prea agresiv ori temerar în întreprinderile financiare.

Horoscopul Vărsătorului indică o viață de cuplu bazată pe sensibilitate, loialitate și sinceritate reciprocă, una profesională senină și promițătoare. Se pot ivi totuși probleme în unele afaceri și în echilibrarea dintre interesele personale și cele ale altora.

Peștii își clarifică și armonizează conexiunea cu ființa iubită și cu rude mai apropiate ori mai îndepărtate, însă li se recomandă să nu își idealizeze propria persoană și să afle o cale de mijloc între zona lor subconștientă și cea conștientă.

Berbecii au prilejul să se bucure din plin de relațiile familiale, să își optimizeze comunicarea cu cei din jur. Nu trebuie să-și confunde imaginația cu realitatea și nici prietenii cu dușmanii!

Taurul se integrează fericit în societate și pare să aibă la îndemână sporite mijloace de a-și crește contul din bancă. Este și el sfătuit să își aleagă cu grijă noi amici și să-ți înfrâneze nerăbdarea de a-și atinge țelurile din carieră.

Vezi și Horoscop mai 2018: Toate zodiile

 - 1 iunie 2018: Mercur (în Gemeni) în trigon cu Marte (în Vărsător)

- 1 iunie 2018: Venus (în Rac) în trigon cu Jupiter (în Scorpion)

- 6 iunie 2018: Opoziție între Venus (în Rac) și Pluton (în Capricorn)

- 6 iunie 2018: Mercur (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 7 iunie 2018: Soarele  (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 12 iunie 2018: Mercur intră în zona astrologică a Racului

- 13 iunie 2018: Luna nouă în Gemeni

- 14 iunie 2018: Sextil între Mercur (în Rac) și Uranus (în Berbec)

- 15 iunie 2018: Venus (în Rac) în cuadrat cu Uranus (în Berbec)

- 16 iunie 2018: Opoziție a lui Mercur (în Rac) cu Saturn (în Capricorn)

- 18 iunie 2018: Neptun își asumă un tranzit retrograd în Pești

- 19 iunie 2018: Trigon între Mercur (în Rac) și Jupiter (în Scorpion)

- 21 iunie 2018: Soarele (în Gemeni) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 21 iunie 2018: Soarele pătrunde în sectorul astrologic al Racului

- 21 iunie 2018: Opoziție a lui Venus (în Rac) cu Marte (în Vărsător)

- 23 iunie 2018: Soarele (în Rac) în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 23 iunie 2018: Opoziție între Mercur (în Rac) și Pluton (în Capricorn)

- 25 iunie 2018: Cuadrat al lui Venus (în Rac) cu Jupiter (în Scorpion)

- 26 iunie: Marte devine retrograd în Vărsător

- 27 iunie 2018: Soarele (în Rac) în opoziție cu Saturn (în Capricorn)

- 28 iunie 2018: Luna plină în Capricorn

- 29 iunie 2018: Mercur își demarează tranzitul în Leu

- 30 iunie 2018: Cuadrat între Mercur (în Rac) și Uranus (în Berbec)

În curând, pe diane.ro, horoscopul detaliat  iunie 2018 pentru fiecare zodie în parte!

Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2018 Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.