Horoscop Gemeni iulie 2018 | Horoscop general, dragoste, afaceri și muncă

În horoscopul Gemenilor din luna iulie 2018 prevalează atașamentul față de casă și familie, dar și, mai apoi, o interacțiune fertilă în plan social. Viața amoroasă se bazează pe valori consacrate, stabile, iar cea profesională este pe cale să se relanseze!

Horoscop Gemeni iulie 2018: Previziuni astrologice generale


Tentat să petreci cât mai mult timp acasă, în sânul familiei, nu prea mai ieși în lume, dar, în schimb, lumea vine la tine. Locuința ta tinde să găzduiască mai des decât de obicei reuniuni, agape, petreceri. Pari să ai numeroși musafiri, mai cu seamă neașteptați, și tocmai de aceea foarte plăcuți.
Horoscop Gemeni iulie 2018 | Horoscop general, dragoste, afaceri și muncă

Te înțelegi de minune cu rudele și ai capacitatea să înțelegi intuitiv dorințele, nevoile, oamenilor îndrăgiți, și nu eziți în nici un fel să le satisfaci.

Te bucuri de o stare bună de sănătate și, dacă ai avut recent vreo boală , vreun accident, tinzi să te recuperezi foarte repede.

Horoscop Gemeni 2018

În ultima săptămână a lunii, te angajezi febril, cu pasiune, în activitatea socială. Poți să fii ocupaat până peste cap cu diverse obligații, să iei parte la o grămadă de evenimente, întâlniri. Relationarea, discuțiile cu cei din preajmă îți sprijină evoluția, îți crează oportunități rare. Ai, de altfel, acces la informații prețioase, capabile să îți dea avânt demersurilor tale majore.

Pe 27 iulie 2018, sub vibrațiile Lunii pline din Vărsător, poți fi silit să-ți reevaluezi traiectoria destinului. O schimbare surprinzătoare îți solicită adaptabilitatea, o minte cât mai limpede. Atitudinea pozitivă îți facilitează  concentrarea pe un traseu promițător pe care nu l-ai luat până acum în considerare. De asemeni, este posibil să fii nevoit să aduci niște modificări unui plan de călătorie.

Horoscop iulie 2018 Gemeni: Dragoste și cuplu


Dragostea își găsește împlinirea pe cărări bătătorite, sigure, ce o pun la adăpost față de orice o poate destabiliza...

în cuplurile căsătorite sau de cursă lungă se instalează o atmosferă de pace, liniște, seninătate, nutrită de incredea, loialitate reciprocă. Cei doi parteneri par să prefere confortul și intimitatea casei în locul tumultului social. Dacă este cazul, se pot focaliza pe punerea la punct a achiziționării unei (noi) locuințe.

Nativii solitari pot închega o poveste de iubire împreună cu cineva care nu iese neapărat în evidență prin spontaneitate, a cărui relativă predictibilitate le asigură stabilitate pe termen lung. Pot cunoaște o astfel de persoană prin intermediul unei rude ori cu ocazia unei petreceri în familie (nuntă, botez, etc).


Horoscop Gemeni iulie 2018: Muncă și bani


După un ciclu de sistematizare, analizare a unor proiecte țînând de carieră, ești gata să acționezi cu hotărâre, tenacitate, pentru punerea lor în aplicare. Disciplina și organizarea sunt chei ale succesului în întreprinderile profesionale!

Luna nouă ivită pe 13 iulie 2018 în Rac te ambiționează să-ți preschimbi modul de abordare a chestiunilor financiare. Poate fi nevoie să-ți reeșalonezi o datorie sau să renegociezi un parteneriat de afaceri.

Horoscop Gemeni iunie 2018
Horoscop Gemeni iulie 2018 | Horoscop general, dragoste, afaceri și muncă Horoscop Gemeni iulie 2018 | Horoscop general, dragoste, afaceri și muncă Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Hi, i feel that i noticed you visited my weblog so i came to go back
    the favor?.I am attempting to in finding issues to enhance my website!I assume its good enough to make
    use of a few of your ideas!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.