Horoscop Capricorn septembrie 2018

În horoscopul Capricornului din septembrie 2018 se remarcă invigorarea încrederii în tine însuți și în forțele tale, o metamorfoză personală, ocazia de a te bucura de avantaje substanțiale în studii. Viața amoroasă se intersectează cu prietenia, iar cea profesională și financiară pot fi optimizate de perseverență, ambiție.

Horoscop septembrie 2018 - Capricorn: Previziuni generale


Impulsionat să te identifici cu credința, filosofia ta de viață, nu mai ești dispus să faci compromisuri în privința a ceea ce este cu adevărat important din punctul tău de vedere.

Sigur pe tine, pe imaginea ta personală, pe impactul pe care-l ai asupra celor din jur, ești gata să te avânți cu temeritate în lume, să-ți iei existența în propriile mâini, în acord cu valorile tale autentice.

Pari să fii stimulat să-ți schimbi radical stilul de viață, să te lepezi de superficialitate, tabieturi și obiceiuri toxice. Adopți o perspectiva nouă despre oameni, iar acest lucru te sprijină să-ți transformi în bine felul cum îi abordezi.

Chiar dacă interesele tale capătă întâietate, nu neglijezi, nu le minimalizezi pe cele ale altora. Ai o atitudine prietenoasă, binevoitoare, ce te sprijină să-ți lărgești cercul social, rețeaua de cunoștiințe utile.
Horoscop septembrie 2018 Capricorn

De asemeni, ai la îndemână oportunități legate de studii, călătorii, intrarea în contact cu persoane de pe meleguri îndepărtate.

Mercur intră în trigon cu Saturn pe 7 septembrie 2018, și îți facilitează orice activitate mentală, intelectuală, presupunând precizie, acuratețe, exigență. Poți avea mai multe responsabilități decât de obicei, însă seriozitatea ta îți asigură o eficiență sporită. Îți exprimi logic, cu persuasiune ideile, aducându-i astfel cu ușurință pe oameni de partea ta.

Sub vibrațiile Lunii pline adăpostite în data de 9 septembrie 2018 în Fecioară, ești inspirat să-ți treci în revistă toate posibilitățile destinului tău viitor, și consecințele fiecăruia dintre ele. Primești un șir de informații prețioase din diferite surse, având în acest mod capacitatea să faci cele mai bune alegeri.

O mare voință de a privi adânc înlăuntrul tău și al altora îți înlesnește o claritate extraordinară în a-ți promova o inițiativă îndrăzneață ca urmare a trigonului din 11 septembrie 2018 dintre Soare și Pluton. Forța personală îți iese la iveală și ești încununat de succese grație perseverenței.

Circumstanțele existenței îți sunt favorabile atâta vreme cât nu șovăiești să-ți asculți intuiția. Pe 12 septembrie 2018, sextilul lui Jupiter cu Pluton te înarmează cu o viziune de ansamblu asupra trecutului, prezentului și viitorului, ceea ce îți permite să înfrangi dificultăți inclusiv din punct de vedere financiar.

Ziua de 13 septembrie 2018 este dedicată sextilului dintre Venus și Uranus, un aspect astral care îți infuzează îndrăzneală în interacțiunea cu cei din imediata ta apropiere. Poți fi extrem de productiv și responsabil, mai ales că te îndepărtezi de tot ce este frivol, superficial.

Horoscop Capricorn august 2018

Pe 16 septembrie 2018, Mercur în trigon cu Pluton îți prilejuiește discuții despre subiecte profunde, importante, având darul de a-ți furniza idei, învățăminte semnificative. Deoarece comunici cu forță de convingere, este o zi prielnică transmiterii unui mesaj esențial.

Obstacolele ce-ți sunt puse în cale par să fie mai frustrante, mai greu de trecut în data de 25 septembrie 2018, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Saturn. În acest context astrologic, ți se recomandă să te apleci într-o măsură sporită asupra detaliilor demersurilor tale, să-ți reții nerăbdarea și să evaluezi cu obiectivitate ce ai de făcut.

Luna plină răsărită pe 25 septembrie 2018 în cerul Berbecului pune accentul pe evoluția ta personală. Ești străbătut de hotărâre, ambiție, realism. Dacă te mobilizezi și te focalizezi pe idealurile tale, aproape nimic nu-ți poate bloca drumul către succese.

Horoscop Capricorn septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea și prietenia interferează, se sprijină și se favorizează reciproc.

În cuplurile deja alcătuite se instalează un autentic spirit de camaraderie, care nu diminuează însă împărtășirea afectivă. Cei doi parteneri își înțeleg mai bine preocupările, interesele, unul altuia, fiind înclinați să și le susțină, indiferent cât timp și energie presupune acest lucru.

În caz că ești solo, poți înfiripa o relație de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul unui amic ori cu una de care nu erai legat până acum decât de o pură prietenie.

Cuadratul lui Venus cu Marte din 8 septembrie 2018 te pune în gardă față de riscurile unei idile formate cu cineva din sfera ta profesională. O astfel de conexiune poate să-ți rezerve o grămadă de complicații în viitorul apropiat!

Horoscop septembrie 2018 - Capricorn: Muncă și bani


Îmboldit să-ți clădești o mai mare stabilitate, siguranță financiară, nu te dai înapoi de la nici un efort pentru a face bani, dar nu ești dispus să-ți asumi riscuri în acest sens.

Relaționarea cu colegii, șefii de la serviciu se întețește și se armonizează, așa că îți este mai ușor să-ți pui în evidență meritele, realizările. Treci printr-un ciclu astral oportun aflării unui job (nou) sau demarării unei afaceri.

Horoscop Capricorn 2018
Horoscop Capricorn septembrie 2018 Horoscop Capricorn septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.