Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2018

Evenimentele astrologice importante din noiembrie 2018, cu un impact puternic asupra horoscopului din această lună, sunt intrarea lui Uranus în Berbec, tranzitul lui Jupiter în Săgetător, parcursul lui Marte în Pești, aspectul retrograd preluat de Mercur în Săgetător, revenirea în tranzit direct a lui Venus în Balanță și a lui Neptun în Pești, mutarea Soarelui în zona astrală a Săgetătorului. Luna nouă își face apariția în Scorpion, iar Luna plină strălucește pe cerul Gemenilor.

Previziuni generale pentru fiecare zodie în noiembrie 2018


Scorpionii tind să aibă o revelație despre îmbunătățirea sănătății și/sau parcursului lor profesional, să depășească unele îndoieli și să se bucure de succese în plan financiar, să fie mai realiști și mai cutezători în viața amoroasă.

Pentru Săgetător, se anunță necesitatea unei transformări în dragoste, șansa de a își promova răsunător interesele și personalitatea, mai cu seamă dacă își pun la punct unele carențe din comunicarea cu cei din jur, mărirea afecțiunii reciproce din relațiile cu rudele și clarificarea unor dubii din legăturile cu amicii.

Capricornul nu ezită să ia măsuri ferme în cazul apariției unor obstacole în interacțiunea cu familia, își conștientizează impulsuri interioare negative, și are o viziune cât se poate de realistă și inspirată în relaționarea socială.

Vărsătorii par să se integreze de minune în societate cu condiția să își mențină flexibilitatea, pot avea idei inspirate în scopul optimizării conexiunilor cu prietenii, sunt mai îndrăzneți în tranzacțiile lor financiare.

În cazul Peștilor, se previzioneaza reușite financiare presupunând focalizare și perseverență, o atitudine mai obiectivă și mai adaptabilă în punerea în valoare a unor oportunități majore din punct de vedere profesional, și o senzualitate fierbinte în viața sentimentală.
Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2018

Nativii din Berbec se văd puși în fața unei metamorfoze necesare a personalității lor, mai cu seamă în lumea exterioară, par să fie însoțiți cumva de noroc în aspirația de a călători ori a lucra în altă țară, și profită de un plus de sinceritate, onestitate, în relațiile de cuplu.

Taurul are de a face cu o revoluție a subconștientului, cât se poate de benefică în zona conștientă, este însuflețit de o patimă ardentă, cu două tăișuri, în dragoste și în parteneriatele financiare, pare să fie apreciat la serviciu și are beneficii din legături de prietenie mai vechi.

Pentru Gemeni, se vestește o perioadă de schimbări cumva dureroase, dar auspicioase în legăturile cu amicii, îmbunătățirea parteneriatelor din toate aspectele existenței lor, o abordare mai combativă a obiectivelor lor profesionale.

Racii pot avea de a face cu o schimbare neprevăzută în sfera profesională, pe care au cu ușurință prilejul să o folosească în avantajul lor, pentru o promovare ori a stabilizare a poziției lor de la serviciu, au ocazia să își intrezărească o oportunitate ținând de străinătate sau de întărirea conexiunii cu familia și/sau persoane îndrăgite.

Leul poate fi silit să ia o decizie importantă implicând o vizită sau un contact de pe alte meleaguri, pare să își însenineze viața sentimentală, în special dacă își revizuiește niște probleme de comunicare în cadrul acesteia, și poate evalua mai realist unele circumstanțe din asocieri financiare.

Nativii din Fecioară sunt confruntați cu dezideratul de a distinge ce este bun, și ce este rău, în relații de cooperare în afaceri, și au șansa să aibă opțiuni inspirate în același sens, având în vedere că sunt înclinați să nu se mai lase în voia capriciilor, idealismului. Sunt prețuiți mai mult de partenerul de cuplu și de rudele apropiate, și nu este exclus să aibă reușite neașteptate în plan financiar.

Balanța poate fi nevoită ori sugestionată să schimbe macazul în unele parteneriate, se bucură în general de o integrare fericită în plan social, și nu mai este dispusă să își lase competitori lipsiți de scrupule să i-o ia înainte în activitatea profesională.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Pentru Raci, dragostea tinde să capete întâietate, să ia turnuri neașteptate, să oscileze uneori între agonie și extaz.

Nativii din Leu sunt concentrați pe fortificarea vieții de familie, pe preocupări și oportunități țînând de casă.

Fecioara este fie silită, fie îmboldită să-și intensifice relaționarea socială, să-și perfecționeze abilitățile de comunicare și să aibă astfel un impact mai mare asupra celor din jurul său.

Evenimente astrologice noiembrie 2018


- 6 noiembrie 2018: Trigon între Soare (în Balanță) și Neptun (în Pești)

- 6 noiembrie 2018: Uranus intră în Berbec

- 7 noiembrie 2018: Luna nouă în Scorpion

- 8 noiembrie 2018: Jupiter începe să tranziteze Săgetătorul

- 9 noiembrie 2018: Venus (în Balanță) în trigon cu Marte (în Vărsător)

- 11 noiembrie 2018: Sextil al Soarelui (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)

- 15 noiembrie 2018: Sextil între Marte (în Vărsător) și Uranus (în Taur)

- 16 noiembrie 2018: Debutul tranzitului lui Marte în Pești

- 16 noiembrie 2018: Mercur devine retrograd în Săgetător

- 16 noiembrie 2018: Venus părăsește parcursul retrograd în Balanță

- 20 noiembrie 2018: Marte (în Pești) în cuadrat cu Jupiter (în Săgetător)

- 22 noiembrie 2018: Soarele pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului

- 23 noiembrie 2018: Luna plină în Gemeni

- 24 noiembrie 2018: Neptun redevine direct în Pești

- 26 noiembrie 2018: Conjuncție a Soarelui (în Săgetător) cu Jupiter (în Săgetător)

- 26 noiembrie 2018: Mercur (în Săgetător) în cuadrat cu Marte (în Pești)

- 27 noiembrie 2018: Conjuncție între Soare (în Săgetător) și Mercur (în Săgetător)

- 28 noiembrie 2018: Marte (în Pești) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 28 noiembrie 2018: Conjuncție al lui Mercur (în Săgetător) cu Jupiter (în Săgetător)

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2018 Evenimente astrologice în horoscopul noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.