Colecția de toamnă a acestui an nu omite trench-urile!


Pentru fashionistele care caută mereu o soluție stilistică în rândul trendurilor ce apar pentru toamna acestui an, trench-urile nu sunt de ignorat. Un soi de jachete ce îmbină armonios diverse detalii cum ar fi franjuri, brâuri ce evidențiază talia, trench-urile nu sunt noi ca și concept, însă vin cu un plus de stil, cu îmbunătățiri și reinterpretari.

trench-uri Mathilde 2018

Unii spun că, de fapt, un trench este un urmaș al acelor clasice mantale care se aseamănă cât de cât și cu pelerinele. De-a lungul anilor, s-au tot stilizat opțiunile, astfel că, la ora actuală, un trench este definit de stilul casual sau smart casual si este ideal pentru sezoanele de tranziție precum primăvara sau toamna. De asemenea, ele pot fi diverse, căptușite sau mai subțiri. Alegerea însă, depinde de fiecare!

Pentru trench-uri damă deosebite și variate în design o recomandare este colecția de la Mathilde. Opțiunile sunt chic, pentru femei cu gusturi pe măsură. Iată și câteva repere despre o astfel de alegere:

Trench-ul lung – poate fi destul de impunător, însă merită menționat că, de regulă, nu se recomandă femeilor mici de înălțime. Se poate purta mai ales cu tocuri pentru a pune în valoare silueta în sine, precum și statura unei femei.

Trench-ul de lungime medie – a cărui linie se oprește la zona genunchilor. Este versatil și poate fi ales de către orice femeie, fiind, de altfel, o variantă clasică. Dacă nu sunt restricții, poate fi purtat în combinații care mai de care.


Modele de trench ce se poartă în 2018

Un trend pentru aceste articole vestimentare se referă la lungimi și modele dramatice. Cele supradimensionate, cu un plus de volum pot avea un efect inedit. Spre exemplu, cele cu umerii lați sunt o opțiune, cordonul din talie fiind mai mereu întâlnit, ba chiar un detaliu indispensabil din definiția unui trench. Acesta oferă acel look de tip clepsidră pe care orice femeie îl adoră. Totodată, pune într-o lumină foarte bună zona taliei, însă nu trebuie să fie și singura zonă ce atrage privirile.

După ce stabilești și ce lungime ți se potrivește și ce ai dori să porți descoperă la www.mathilde.ro modele inedite. Un look interesant este prezentat de stilul Hunny, o bogăție de buline albe, pe un trench ce combină motivul floral și stilul evazat. Acesta este trendul chic pe care nu trebuie să îl ratezi si care amintește de fenomenul pin-up care este adorabil, punînd accent pe talie, închizându-se în nasturi și, bineînțeles, cu clasicul cordon.

Un alt model interesant este cel cu carouri. Este vorba de stilul Thania, în două nuanțe disponibile din tafta în carouri și garnisite cu franjuri. Cu un decolteu de tip V și cu buzunare largi, generoase, în combinație cu pelerina scurtă în partea superioară, un astfel de trench este un stil complex. Poate complimenta orice femeie, fiind o opțiune recomandată pentru orice tip de siluetă.

Franjurile și floarea brodată pe partea din spate sunt câteva detalii cu care acest trench se completează de minune. Cât despre stilul său versatil, acesta se poate combina clasic cu ținute de zi cu zi, cu rochii și nu numai, pentru ținute relaxate, de asemenea.
Colecția de toamnă a acestui an nu omite trench-urile! Colecția de toamnă a acestui an nu omite trench-urile! Reviewed by Unknown on octombrie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.