Horoscop Scorpion noiembrie 2018

Potrivit horoscopului Scorpionului, în luna noiembrie se remarcă înclinația de a te îndepărta de cărările bătătorite ale lumii, în general, ale muncii, în special, aspirația de a trăi din plin, dar și o abordare practică a demersurilor tale, mai ales a celor creative. Oportunitățile financiare deosebite nu te fac să lași jos garda prudenței, iar viața amoroasă este favorizată de îndrăzneală, spontaneitate și sinceritate.

Horoscop noiembrie 2018: Scorpion - Previziuni generale


 Vrei să te eliberezi din lanțurile rutinei cotidiene sau ești silit să faci asta din cauza unor circumstanțe neobișnuite, ce-ți solicită capacitatea de adaptare. De asemeni, poți fi ispitit să recurgi la metode neconvenționale, inedite de a-ți optimiza starea de sănătate.

Intuiția te îndrumă să iei deciziile cele mai bune pentru evoluția spre țelurile tale cele mai de preț, prioritare, și te simți atras de fațetele frumoase ale lumii, de un hobby neglijat câtăva vreme.
Horoscop Scorpion noiembrie 2018

În a doua jumătate a lunii, ești străbătut de o poftă năvalnică de a degusta plăcerile existenței, a te distra, a petrece. Energia efervescentă te poate mobiliza să te implici în activități fizice, îndeosebi în aer liber.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Nu îți lipsește însă spiritul practic, ești cu picioarele pe pământ, și posezi abilitatea să-ți canalizezi efluviile creative îmbelșugate spre demersuri fertile, cu rezultate tangibile.

Pe 7 noiembrie 2018, Luna nouă prezentă în Scorpion îți insuflă forța de a-ți lua în propriile mâini viața, a te concentra asupra ta, asupra obiectivelor tale individuale. Este o zi auspicioasa unei schimbări notabile a imaginii pe care le-o oferi altora, demonstrării talentelor tale, accesului spre un job mult visat, ba chiar și a unei cuceriri amoroase!

Horoscop Scorpion noiembrie 2018 - Dragoste și cuplu


Dragostea este însuflețită de un plus de tenacitate, temeritate, atât în cuplurile statornicite, cât și în cele pe cale să se închege.

Nativii singuri tind să se descotorosească de o timiditate nejustificată și să ia cu asalt, cu mai mulți sorți de izbândă, cu îndrăzneală, cu aplomb, inima cuiva care îi captivează.

Cei care au un partener au prilejul, împreună cu acesta, să împrăștie negura unor îndoieli în conexiunea lor afectivă. Chiar dacă dezvăluirea reciprocă a unor secrete, unor lucruri nemărturisite anterior poate isca unele certuri, acestea sunt trecătoare, de scurtă durată, și au potențialul să împrospăteze iubirea lor.

Horoscop noiembrie 2018: Scorpion - Muncă și bani


Încă din primele zile din noiembrie, atitudinea ta față de muncă trece printr-o transformare aproape radicală. Pari să nu mai suporți să fii încorsetat de monotonie și stereotipie în plan profesional, să cauți (și să găseșți) un job în stare să te stimuleze mental și să-ți permită să-ți folosești ingeniozitatea crescândă. Pe de altă parte, este posibil ca programul tău de muncă să devină imprevizibil de la o zi la altă, să fii supus unor ruperi de ritm considerabile în activitatea de la serviciu.

Ai șanse sporite să-ți crești prosperitatea, să profiți de noi surse de bani ori să ți le eficientezezi pe cele existente. Alianțe din afaceri dezamăgitoare până acum își pot dovedi dintr-o dată utilitatea. Cu toate astea, nu ești dispus să îți asumi mari riscuri, preferând mai degaba să-ți întărești siguranța financiară, să pui deoparte bani albi pentru eventuale zile negre.

Luna plină instalată pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni îți sugerează să-ți treci în revistă banii pe care îi datorezi și pe cei care ți-i datorează alții. Încă o dată, se impune să-ți ții în frâu cheltuielile, să socotești cu grijă cât de mult îți poți îngădui din punct de vedere financiar.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Scorpion noiembrie 2018 Horoscop Scorpion noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 15, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.