Horoscop Săgetător noiembrie 2018

Horoscopul Săgetătorului din luna noiembrie 2018 are drept orientări principale o implicare originală, înnoitoare în scena socială, șansa de a-ți promova cu eficiență personalitatea și idealurile, invigorarea relațiilor de prietenie și o viață amoroasă desprinsă de banalitate, obișnuințe.

Horoscop noiembrie 2018 - Săgetător: Previziuni astrologice generale


Ești înclinat să te exprimi și să te porți altfel decât de obicei cu oamenii, într-un mod neconformist, neconvențional. Atras de lucruri, împrejurări insolite, ieșite din comun, ești îmboldit să te despovărezi de inhibiții, complexe înrădăcinate în trecut, și să te avânți cu dezinvoltură, cordialitate, în relaționarea cu cei din jur.

Ai harul să faci o primă impresie nemaipomenită în orice conjunctură, așa că poți avea rezultate favorabile într-un interviu pentru un job, în negocieri importante. Cu toatea astea, nu te abții să-ți îmbunătățești înfățișarea, imaginea oferită celorlalți, să-i dai o formă nouă, bazată pe esența veritabilă a sinelui.

Pari să ai șansa să fii mai mereu sub lumina reflectoarelor, să-ți afirmi cu persistență independența, să iei ceea ce ți se cuvine fără să mai aștepți permisiunea altora.
Horoscop Săgetător noiembrie 2018

Prioritizarea intereselor tale individuale nu te împiedică totuși să le treci cu vederea pe ale altora, fiind gata să-i sprijini când ajung într-un impas.

După o perioadă de cernere a grâului de neghină în legăturile de prietenie, știi cât se poate de bine în cine te poți încrede. Drept urmare, amicii autentici sunt pe cale să-ți ofere oricând sprijin, să-ți fie alături nu numai la bine, ci și la rău.

Preocuparea de a-ți optimiza spațiul de locuit, a te focaliza asupra familiei, persoanelor îndrăgite, pare să capate întâietate în a doua parte a lunii. Unele iluzii ori obsesii păguboase legate de rude se împrăștie de la sine, făcând loc disponibilității de a le înțelege profund, a le ierta, dacă este cazul, și a învigora relațiile cu ele.

Grație vibrațiilor Lunii noi ivite pe 7 noiembrie 2018 în Scorpion, ești pe punctul să treci printr-o experiență spirituală deosebită. Renunțarea la impulsul de a te răzbuna pe cineva, la o obișnuință toxică sau la o legătură umană dăunătoare te revitalizează. 

În data de 20 noiembrie 2018, cuadratul dintre Marte și Jupiter te încarcă cu un optimsim excesiv, cu o încredere cam mare în resursele tale interioare. Nu te avânta spre inițiative de mare anvergură până nu le analizezi cu minuțiozitate detaliile și consecințele!

Pe 23 noiembrie 2918, Luna plină din Gemeni își revarsă lumina asupra oamenilor cei mai apropieti de tine. În acest context astral, eșți îndrumat să reflectezi în ce măsură ai carențe în parteneriatele din toate planurile existenței, în ce fel ți le poți armoniza.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Soarele în conjuncție cu Jupiter și Mercur în cuadrat cu Marte marchează ziua de 26 noiembrie 2018. Dacă te aștepți la ce-i mai bun, este probabil să ți se întâmple ceva bun, atâta vreme cât nu reacționezi impulsiv când ești deranjat de cineva sau nu treci cu vederea amănunte semnificative ale proiectelor tale.

Nevoia de a comunica cu cei din preajma ta devine extrem de ardentă pe 27 mai 2018, ca urmare a conjuncției Soarelui cu Mercur. Pari să ai o mulțime de treabă, să fii angajat în numeroase activități sociale, discuții, să fii mai tot timpul pe drumuri în interes profesional ori, pur și simplu, din cauza neastâmpărului tău, a senzației că nu-ți găsești locul.

Ca efect al conjuncției dintre Mercur și Jupiter din 28 noiembrie 2018, ai de profitat dintr-o intensă interacțiune socială. Cu cât ești mai mult în acțiune, cu atât ai mai multe de învățat, de câștigat. O inspirație de moment îți poate pune la contribuție cunoașterea, experiența, în crearea unui plan de succes pe termen lung.

Horoscop Săgetător noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


În cea dintâi jumătate a lunii, viața sentimentală tinde să ia turnuri neașteptate, surprinzându-te câteodată cu garda jos.

Este o perioadă când poți fi cu ușurință victima unui "coup de foudre" ori când poți închega o idilă inedită, desprinsă de rutina traiului cotidian. Dacă o legătură de cuplu îți scârțâie de câtva timp din toate încheieturile, te poți convinge să-i pui capăt.

După 16 noiembrie, dragostea înflorește, se împlinește printr-o strânsă camaraderie în cuplurile deja formate. Nativii singuri se pot apropia romantic de o persoană din cercul lor de prieteni.

Horoscop noiembrie 2018 - Săgetător: Muncă și bani


Demersurile profesionale îți sunt avantajate de sclipirile ingeniozității și de colaborări, asocieri, ce nu-ți pun totuși în umbră meritele personale.

Pe 20 noiembrie 2018, este necesar să fii foarte prudent în planificarea și aplicarea unui plan de afaceri, astfel încât să-i evaluezi cu realism riscurile și să nu-i supraestimezi profiturile!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Săgetător noiembrie 2018 Horoscop Săgetător noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.