Horoscop Capricorn noiembrie 2018

Horoscopul Capricornului din luna noiembrie 2018 pune accentul pe cămin, familie, integrarea în plan social, dar și pe investigarea universului tău lăuntric și punerea în valoare a comorilor sale ascunse. Viața sentimentală se axează pe seriozitate, iar cea profesională se desprinde de circumstanțe negative.

Horoscop noiembrie 2018 - Capricorn: Previziuni generale


Spre debutul lunii, viața de acasă capătă întâietate. Este posibil ca aceasta să fie tulburată de un eveniment ieșit din comun, eventual de mutarea într-o altă locuință. Relaționarea cu rudele, cu oamenii îndrăgiți poate lua și ea o turnură insolită. În acest context astral, ți se recomandă să ai cât mai multă răbdare, să nu te lași în voia impulsului de a lua decizii grăbite, nefundamentate îndeajuns.

De asemeni, te poți simți moblizat să explorezi misterele lumii interioare și a celei exterioare, să-ți relevi astfel noi căi de a evolua și a-ți invigora credința în tine însuți.
Horoscop Capricorn noiembrie 2018

Acest lucru nu te împiedică însă să te avânți cu dinamism în activitatea socială. Este vremea să faci vizite, scurte călătorii necesare, dar mereu amânate până acum. Dacă există vreo sămânța de ceartă între tine și o rudă, ai mare grijă ca disputa voastră să nu ia o turnură prea înfierbântată!

Tinzi să te descotorosesti de iluzii privind impactul pe care îl ai asupra celor din jurul tău, să iei măsuri realiste pentru a ți-l fortifica.

Cu toate astea, în cea de-a doua jumătate din noiembrie, pari să fii predispus și mai mult să te focalizezi pe zona ta subconștientă, să arunci peste bord balastul trecutului, să te purifici mental, emoțional și spiritual.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Soarele în sextil cu Pluton pe data de 11 noiembrie 2018 îți permite să îți promovezi cu forță de convingere ideile, interesele. Acțiunile tale se îndreaptă către schimbarea, reînnoirea unei fațete importante a existenței tale.

Pe 28 noiembrie 2018, sextilul dintre Marte și Saturn îți faciliteazăconcentrarea pe demersurile tale cu adevărat importante. O problemă delicată ivită de câtva timp în relația cu părinții poate fi soluționată cu un plus de diplomație.

Horoscop Capricorn noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Pe făgașuri vădite sau subtile, dragostea te călăuzește să o iei cât se poate în serios...

Ceea ce ți se părea a fi inițial un flirt nevinovat sau frivol, tinde să se transforme într-o idilă fericită pe termen lung.

Dacă ești parte a unui cuplu, diferențele de opinie de până mai ieri dintre tine și partenerul tău sunt pe cale să se destrame, făcând loc unei convergențe autentice a țelurilor, aspirațiilor voastre.

Horoscop noiembrie 2018 - Capricorn: Muncă și bani


După un răstimp de derută, dezorientare, ai capacitatea să-ți deslușești traseele cele mai fertile, mai productive din sfera profesională. Întrucât știi foarte bine ce vrei și ce ai de făcut în această privință, succesele nu mai au cum să te ocolească.

Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 7 noiembrie 2018 în Scorpion, ai șansa să te bucuri de finalizarea unui proiect realizat în colaborare, în asociere cu alții. Șefii par să-ți remarce punctele forte și să te recompenseze pe măsură. Dacă ai de gând să inițiezi o afacere, această zi pare să-ți fie foarte prielnică pentru asta.

Luna plină amplasată pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni îți sugerează să-ți revezi datoriile și obligațiile din muncă, și să evaluzezi dacă îți sunt implinitoare, sau doar îți consumă în zadar timpul și talentele. Reexaminează-ți obiectivele și ajustează-le, dacă este cazul, priorităților tale profesionale.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Capricorn noiembrie 2018 Horoscop Capricorn noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.