Horoscop Pești noiembrie 2018

În horoscopul Peștilor din luna noiembrie 2018 predomină ajustarea, transformarea punctelor tale de referință în lume, despovărarea de griji și obligații nesemnificative, o viață amoroasă împlinită de reînnoire, una profesională fructuoasă, și o activitatea financiară favorizată de conjuncturi ieșite din comun.

Horoscop noiembrie 2018 - Pești: Previziuni astrologice generale 


Sistemul tău de valori trece printr-o schimbare notabilă. Îți dai seama că ce prețuiai altădată nu mai are cum să te realizeze, așa că pari înclinat să renunți la atitudini învechite, pentru a adopta altele, având potențialul să-ți stimuleze evoluția.

Responsabilitățile personale, familiale, sociale tind să fie mai ușor de îndeplinit și, mai mult decât atât, aproape orice acțiune ambițioasă pe care o inițiezi este norocoasă, pe termen lung și scurt.

Îți deslușești cu obiectivitate, simț practic, cele mai favorabile orientări din viață, știi să evaluezi cum anume să-ți redefinești imaginea personală astfel încât să ai un impact sporit asupra altora, să-i aduci pe oameni de partea ta, de partea intereselor tale. Totul depinde de tine!
Horoscop Pești noiembrie 2018

Stresul traiului cotidian te apasă mai puțin decât de obicei în data de 6 noiembrie 2018, ca urmare a trigonului dintre Soare și Neptun. Credința în ține, în forțele tale, îți deschide porți inaccesibile până mai ieri!

Pe 7 noiembrie 2018, grație Lunii noi localizate în Scorpion, setea de cunoaștere și abilitatea substanțială de a memoriza sunt pe punctul să-ți fie recompensate. Ai succese în examene, teste, sau în orice alt domeniu asociat cu studiile, învățătura. De asemeni, ai posibilitatea să călătorești într-un loc care te captivează de multă vreme.

Marte în cuadrat cu Jupiter în ziua de 20 noiembrie 2018 te face să tânjești cu ardoare la tot ce-ți poate oferi viața, inclusiv la fructe oprite ale acesteia. Nu supraestima ce poți obține de la alții, nu-ți supraevalua abilitățile și norocul!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Impulsivitatea îți ajunge la cote foarte înalte însă, sub vibrațiile Lunii pline apărute pe 23 noiembrie în Gemeni, te poate călăuzi spre o revelație majoră. Ți se atrage atenția să nu-ți neglijezi viața de familie în favoarea celei profesionale, să te străduieșți să ți le echilibrezi, să ți le armonizezi!

Cuadratul lui Mercur cu Marte din 26 noiembrie 2018 te îmboldește să te lansezi în dueluri verbale înfocate. Ai grijă să nu te implici în dispute crâncene din pricina unor lucruri neînsemnate. Fă un efort să asculți cu atenție, receptivitate, cu limpezime, ce au alții de spus, înainte să-i contrazici.

Horoscop Pești noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Un aspect cumva uitat, trecut cu vederea despre dragoste iese cu pregnanță la lumină...

Ai capacitatea să regăsești surse profunde ale fericirii din relația de cuplu. Există, așadar, posibilitatea să te reîndrăgostești de partenerul tău, să-ți revitalizezi iubirea, să ți-o reînsuflețești, lăsându-te iarăși pătruns de fiorii emoționali de la debutul său.

Nativii singuri sunt pe cale să se angajeze într-o idilă cu o persoană având darul să-i înțeleagă și să-i iubească până în străfundul sufletului lor, una capabilă să-i călăuzească spre o metamorfoză radicală a sinelui.

Horoscop noiembrie 2018 - Pești: Muncă și bani


Profiturile financiare din această lună par să provină din circumstanțe neașteptate, surprinzătoare, și să fie condiționate uneori de asumarea unor riscuri sporite (dar bine calculate în prealabil).

Întreprinderile din sfera profesională îți sunt însoțite de noroc, mai ales datorită unor persoane influente și unor contacte suspuse din cercul social și familial. Chiar dacă ai niște dubii în muncă, acestea sunt risipite de voința de a te bucura de succese, de perseverența și înclinația de a face eforturi, chiar sacrificii pentru ele!

Pe 28 noiembrie 2018, sextilul dintre Marte și Saturn te ajută să-ți împletești răbdarea, disciplina, cu curajul și încrederea în resursele tale în sfera profesională. Atât predispoziția de a lua în calcul detalii importante ale sarcinilor tale, cât și convorbiri fertile, constructive despre cariera ta, își aduc aportul la consolidarea prestigiului tău la serviciu!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Pești noiembrie 2018 Horoscop Pești noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.