Horoscop Berbec noiembrie 2018

Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2018 insistă pe o metamorfoză majoră a sinelui, ieșirea din carapace a personalității tale veritabile, deschiderea spre laturi noi ale lumii exterioare și ale celei interioare, și o viață amoroasă ce se scutură de praful rutinei, obișnuințelor.

Horoscop noiembrie 2018 - Berbec: Previziuni astrologice generale 


Ești pe punctul să treci printr-o transformare excepțională a înfățișării personale și a manierei în care ești perceput de cei din jur. Te delimitezi de aspecte ale trecutului care te ingrădeau, fiind gata să îți afirmi cu curaj, impetuozitate, libertatea individuală, indiferent câte riscuri ar presupune acest lucru.

De asemeni, se pot ivi evenimente neașteptate, având capacitatea să destrame situații și conjuncturi care nu-ți permiteau să fii tu însuți, să îți exprimi deschis opțiunile, credințele, interesele. Poți să-i șochezi pe unii prin felul original, ieșit din tipare cum te comporți și îți pui în evidență personalitatea.
Horoscop Berbec noiembrie 2018

Ești mult mai direct interacțiunea cu oamenii și nu mai ești dispus să asculți, să vezi cum alții îți calcă, voit ori nevoit, în picioare principiile, crezurile. Îți este mai ușor să îți formezi o perspectivă de ansamblu asupra lumii, destinului tău dar, uneori, ești tentat să ignori detalii semnificative ale acestora sau ale posibilităților oferite de talentele, resursele tale interioare.

Traversezi o perioadă prielnică învățării, studiului, testelor, examenelor. De fapt, lărgirea cunoașterii tale pare să aibă loc nu numai într-un cadru formal, teoretic, ci și prin experiențe de viață nemijlocite, inlesnite de călătorii, explorarea unor teritorii și culturi îndepărtate de casă.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Deși a doua jumătate a lunii continuă să stea sub semnul vizitării unor regiuni virgine ale universului exterior, ea te focalizează și către investigarea universului interior. Unele contradicții și probleme psihologice, din plan subconștient, sunt pe cale să iasă la lumină și să-și ceară imperativ rezolvarea. Posezi abilitatea să-ți dai deoparte vălurile iluziilor, să îți analizezi cu luciditate impulsurile subconștiente și să le elimini pe cele toxice, dăunătoare.

O zi extrem de încărcată cu obligații, întâlnirii și discuții de neevitat pare a fi 23 noiembrie 2018, când Luna plină strălucește pe cerul Gemenilor. Ți se recomandă să vorbești, să-ți expui punctele de vedere nu numai cu responsabilitate, dar și cu grija de a-ți oglindi principiile, crezurile autentice. Ai numai de câștigat dacă te lași călăuzit de sinceritate, onestitate.

Horoscop Berbec noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


După un răstimp de spălare a rufelor din familie, din relațiile în doi, dragostea tinde să își dăruiască noi șanse și să le refuze pe cele epuizate iremediabil.

Dacă nu ai făcut-o deja în ultimul timp, este vremea să pui punct unei legături amoroase păguboase, lipsite de perspectivă, care te epuizează mental și emoțional. O conexiune sentimentală veritabilă pare să fie învigorată după renunțarea la balastul unor griji,  unor simțăminte de gelozie nejustificate.

În eventualitatea că ești singur, ai oportunitatea să îți recunoști un suflet pereche în persoana cuiva cunoscut întrucâtva din jurul tău, dar pe care nu l-ai luat în seamă, nu l-ai remarcat până acum.

Horoscop noiembrie 2018 - Berbec: Muncă și bani


Pe 7 noiembrie 2018, Luna nouă amplasată în Scorpion îți aduce noroc în sfera financiară. Poți fi inspirat să-ți schimbi stilul de a te îmbrăca, a te comporta, a-ți exprima punctele de vedere astfel încât să poți atrage atenția unui superior. Dacă ai de gând să-ți lansezi propria afacere, această zi este extrem de propice pentru asta.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Berbec noiembrie 2018 Horoscop Berbec noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 23, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.