Horoscop Taur noiembrie 2018

Conform horoscopului Taurului din luna noiembrie 2018, ești îndrumat sau nevoit să-i relevi lumii gândurile și aspirațiile tale sincere, autentice, ai avantaje din legăturile de prietenie, și ești călăuzit spre modalități concrete de a-ți vedea cât mai rapid visele cu ochii. Viața sentimentală are de câștigat ca urmare a concentrării pe părțile sale aparent mărunte ce-i asigură înnoirea și stabilitatea, cea profesională este îmbunătățită de creativitate și colaborare, iar demersurile financiare necesită o analiză minuțioasă și precauție.

Horoscop noiembrie 2018 - Taur: Previziuni astrologice generale 


Viața personală îți este cutremurată de schimbări și coincidențe frapante, neobișnuite. Unele secrete îți pot ieși la lumină, fiind nevoit să le recunoști și să le înglobezi în imaginea ta exterioară.

De asemeni, tinzi să-ți desfereci din suflet emoții, simțăminte tăinuite până acum. Concluziile trase din experiențe, evenimente din trecut te ajută să deslușești lucruri importante despre tine și alții, din prezent.
Horoscop Taur noiembrie 2018

Ieși cu năvălnicie în lume și îți extinzi rețeaua de prieteni. Nu sunt excluse, totuși, unele dispute, certuri cu amici mai vechi, necesare probabil pentru a vă redefini, reactualiza conexiunea, ceea ce va leagă cu adevărat.

Nu mai visezi cu ochii deschiși la idealurile, speranțele tale, fiind mobilizat și inspirat să iei măsuri practice, realiste, de a ți le materializa.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Totodată, ești motivat să te desprinzi de inerție, de drumul pe cărări bătătorite, astfel încât să-ți metamorfozezi un aspect major al existenței sau personalității. Câteodată, emotivitatea crescândă îți poate oscila între extreme. În acest context astral, este necesar să-ți reții impulsivitatea și să nu te implici în bătălii neproductive.

Sextilul lui Marte cu Uranus din 15 noiembrie 2018 te sprijină să îi tratezi pe picior de egalitate pe cei din preajma ta, oricât de diferiți ar fi față de tine. Deschis la opiniile altora, te bucuri de conversații interesante, stimulatoare, fără să-ți schimbi însă cu una cu două părerile, credințele.

Horoscop Taur noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea se revitalizează, se întărește prin focalizarea pe detaliile sale semnificative, pe "cărămizile" care îi clădesc edificiul...

Dacă ești parte a unui cuplu, poți redescoperi importanța gesturilor și dovezilor de iubire aparent mărunte din traiul de zi cu zi. Oricum, într-un fel sau altul, se impune să te îndepărtezi de obișnuințe, tabieturi, și să faci loc unui plus de spontaneitate, inedit, în relația cu persoana îndrăgită.

În caz că ești solo, poți iniția un "duet" în dragoste cu cineva întâlnit în vecinătatea ta, cu prilejul uneia din activitățile tale cotidiene, o persoană în stare să îți stabilizeze, echilibreze viața.

Pe 17 noiembrie 2018, Luna nouă apărută în Scorpion are potențialul să-ți reînchege o idilă trecută cu cineva de care te-ai despărțit la un moment dat din pricina unor lucruri triviale, neînsemnate. În cuplurile statornicite dar impietate în ultima vreme de o oarecare gelozie, umbra suspiciunilor, dubiilor nejustificate dispare de la sine.

Horoscop noiembrie 2018 - Taur: Muncă și bani


Mai ales dacă îți revezi balanța de venituri și cheltuieli, realizezi care sunt găurile negre din bugetul tău, te concentrezi pe surse de bani insuficient exploatate, ai ocazia să-ți crești simțitor contul din bancă.

Demersurile tale profesionale par să-ți fie favorabile mai cu seamă că îți pui la treabă creativitatea și reușești să te înțelegi foarte bine cu colegii de muncă.

Sub vibrațiile Lunii pline ce luminează pe 23 noiembrie 2018 sectorul astrologic al Gemenilor, ești din nou îmboldit să-ți asumi o prudență sporită în chestiunile financiare, să-ți dezvălui ce anume le prejudiciază în esență, și nu la suprafață.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Taur noiembrie 2018 Horoscop Taur noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.