Horoscop Gemeni noiembrie 2018

Horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2018 are drept repere principale o integrare fericită în sfera socială, împrospătarea relațiilor de prietenie și parteneriat, năzuința de a trăi din plin și o viață sentimentală extrem de favorabilă, promițătoare.

Horoscop noiembrie 2018 - Gemeni: Previziuni astrologice generale


Interacțiunea cu oamenii ți se însuflețește, devine ardentă, și pari să ai de a face cu schimbări substanțiale în cercul social. Ai prilejul să întâlnești persoane ieșite din comun, ce ies în evidență prin spiritul lor liber, neconformist. Posezi, de altfel, abilitatea de a descoperi ceea ce este unic, autentic, în fiecare om, lucru care îți sporește empatia față de cei din jurul tău.

Prietenii învechite, mucegăite, ce și-au pierdut esența, justificarea de a mai fi menținute, par să se destrame de la sine. În schimb, ai ocazia să inchegi amiciții semnificative, bazate pe o comunicare genuină de crezuri și interese, cu bătaie lungă în viitor.
Horoscop Gemeni noiembrie 2018

Relațiile de parteneriat din toate planurile existenței capătă întâietate și ești gata să faci eforturi, să apelezi la compromisuri pentru a ți le fortifica, armoniza.

Tinzi să te focalizezi pe impulsurile creative, dar nu ai mereu perseverența să le călăuzești spre demersuri constructive, lucrative. De asemeni, ești înclinat să îți redefinești ce anume îți place, te satisface cu adevărat, în opoziție cu ce anume nu face decât să te amuze.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Apetitul crescând de a te bucura de viață, a te cufundă în plăceri rar experimentate ori cumva diferite de cele de până acum te poate determina câteodată să îți treci cu vederea responsabilitățile cotidiene!

Luna plină ivită pe 23 noiembrie în Gemeni te stimulează să-ți optimizezi imaginea oferită lumii, chiar dacă este nevoie să faci niște cheltuieli însemnate (inclusiv pentru garderobă) în acest sens. Pe de altă parte, ești predispus să-ți revezi asocierile cu oamenii, să fii impulsionat să ți le upgradezi printr-o sporită onestitate și un plus de respect.

Horoscop Gemeni noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea plutește în aer, îți dăruiește, plină de generozitate, oportunități rar întâlnite până acum în acest an...

Pari să emani o atractivitate extraordinară și, din acest motiv, să fii asaltat de o grămadă de pretendenți la inima ta!

Ai posibilitatea să te împlinești întru iubire, indiferent dacă ești deja angajat într-un cuplu sau abia îți infiripi o idilă.

Oricum, dacă apare vreo problemă în conexiunea ta amoroasă, ești gata să-i pui capăt degrabă, înainte ca aceasta să se adâncească ori să se acutizeze.

Horoscop noiembrie 2018 - Gemeni: Muncă și bani


Posezi un potențial energetic impetuos și o atitudine lucidă, realistă în carieră, ce pot fi fructificate cu brio atâta vreme cât nu te lași purtat prea mult de pofta de distracție. Ai grijă să nu te cerți cu un șef din pricina iritabilității tale ce te stăpanește atunci când primești ordine!

Dacă ești în căutarea unui serviciu, pe 7 noiembrie 2018, Luna nouă din Scorpion te ajută să afli unul foarte satisfăcător atât financiar, cât și prin prisma punerii în valoare a talentelor, pasiunilor tale. Este o zi prielnică și debutului punerii în practică a unui plan de afaceri!

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Gemeni noiembrie 2018 Horoscop Gemeni noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.