Horoscop Taur ianuarie 2019

Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2019 insistă pe relevarea unor aspecte neglijate, dar importante, ale universului tău lăuntric, pe oportunități în studii și călătorii, și ajustarea realistă a căii către obiectivele tale principale. Viața amoroasă riscă să cadă în capcana unei senzualități amăgitoare, iar cea profesională ajunge la momentul adevărului!

Horoscop Taur ianuarie 2019: Previziuni generale


 Încă din prima zi a lunii, ești asaltat cu stăruință de o avalanșă de mesaje ale subconștientului. Impulsuri necunoscute sau nerecunoscute din lumea ta interioară ies năvalnic la iveală, solicitându-ți atenția. Ca să nu cazi pradă stresului, unei stări de derută, este nevoie să le accepți, să te lași purtat de unele pozitive, și să găsești soluția de a le tăia de la rădăcină, de la surse, ori să le redirecționezi pe altele, negative. 

Cu cât mai repede faci asta, cu atât mai bine, întrucât lumea din afară nu are prea multă răbdare să-ți aștepte astfel de decizii! Ea tinde să te antreneze într-o grămadă de lucruri care presupun să fii sincer cu tine însuți! Demersuri ținând de studii, perfecționarea abilităților tale, călătorii în locuri îndepărtate și/sau contacte cu oameni de pe alte meridiane par să te acapereze.
Horoscop ianuarie 2019 Taur

În plus, în ultima decadă a lui ianuarie, ești înclinat să te focalizezi cu seriozitate asupra țelurilor tale majore și a direcției destinului tău. Ești motivat să-ți examinezi cu realism parcursul trecut și cel viitor al existenței tale, să faci, dacă este cazul, schimbări importante în modul de trăi și în drumul spre o împlinire autentică!

Mercur în trigon cu Uranus în data de 4 ianuarie 2019 îți oferă prilejul să vizitezi zone necunoscute, nu foarte îndepărtate de casă, să investighezi noi idei și idealuri. Deoarece mintea îți este extrem de limpede, poți să deslușești perspective de ansamblu ale activităților tale. Comunicarea cu cei din jur poate să-ți dăruiască surprize plăcute!

Horoscop Taur decembrie 2018

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn, ți se pune în vedere că dorințele tale cele mai fierbinți sunt deșarte dacă nu ești dispus să faci eforturi pentru a ți le materializa. Ai potențialul să fii remarcat de alții datorită abilității de a îți pune în practică vise considerate iluzorii!

Pe 21 ianuarie 2019, Luna plină din Leu pare să te aducă la limita răbdării din pricina unei probleme domestice. O criză relativ minoră din familie este complicată de necesitatea de a-ți împleti aspecte ale vieții private cu responsabilități sociale. Nu tărăgăna lucrurile! Cu cât acționezi mai rapid că să o rezolvi, cu atât dificultățile nu vor căpăta amploare.

Horoscop Taur ianuarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea oscilează între o patimă oarbă și o afecțiune veritabilă.

Nativii implicați într-o legătură de cuplu solidă sunt pe punctul să și-o aprofundeze, pe când cei aflați într-una șubredă pot să calce strâmb sau să descopere că partenerul lor nu le este fidel.

Taurii singuri trebuie să se ferească mai mult decât de obicei să pice în plasa unei aventuri erotice păguboase pe termen lung, mai ales dacă este una cu o persoană căsătorită ori care este deja parte a unui cuplu. Înainte de a se dedica unei idile, trebuie să cântarească cu luciditate în minte dacă sentimentele le sunt mai presus de senzualitate sau dacă potențialul lor partener îi iubește cu adevărat!

Horoscop Taur ianuarie 2019: Muncă și bani


Este o perioadă auspicioasă învigorării unor relații financiare, de afaceri existente și inițierii altora, pline făgăduințe.

Un obiectiv ambițios din sfera profesională poate fi atins cu prețul unui consum deloc neglijabil de timp și energie. Pari să ai mai multe discuții cu șefii și cu oameni influenți. Este o vreme a bilanțurilor de la serviciu. În funcție de rezultatele tale, poți fi recompensat sau, din contra, penalizat!

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Taur ianuarie 2019 Horoscop Taur ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.