Horoscop Leu februarie 2019

Horoscopul Leului din luna februarie 2019 sugerează o revitalizare fizică, mentală și spirituală, o metamorfoză a sinelui produsă de extinderea orizonturilor existenței, o ambiție năvalnică inclusiv în plan profesional, și o viață amoroasă împrospătată, învigorată.

Horoscop Leu februarie 2019: Previziuni generale


Mens sana in corpore sano. Trupul și mintea par să-ți ajungă într-o stare de echilibru stabil, dar asta nu te împiedică să te preocupi de noi metode de a-ți optimiza starea generală de sănătate.

Sufletul îți trece și el printr-o perioada de însănătoșire, și poți avea o revelație spirituală majoră, în stare să te călăuzească spre ceea ce este cu adevărat esențial în traiul tău.
Horoscop februarie 2019 Leu

Influențele anterioare te ajută să scapi de un bagaj mental inutil, chiar toxic uneori, să te debarasezi de obiceiuri proaste, ce-ți subminează progresul, forța personalitățîi.

Ai capacitatea să înțelegi în profunzime sinele și lumea, căpătând în acest fel o perspectivă cuprinzătoare despre trecut, prezent și viitor. Acest fapt te îmboldește să te dedici unei transformări importante pornite dinspre interiorul către exteriorul tău.

Horoscop Leu ianuarie 2019

Cu o încredere în tine însuți fortificată, în cea de-a doua parte a lunii ești ambiționat să te bucuri de reușite cu orice preț, să-ți înalți așteptările în privința ta și a altora. Nu te mulțumești cu împliniri de moment și te canalizezi pe proiecte pe termen lung.

Pe 19 februarie 2019, Luna plină amplasată în Fecioară te îndrumă să te întrebi dacă nu cumva ai făcut prea multe concesii celor din imediata ta apropiere. Câteodată, trecerea cu vederea a propriilor tale dorințe, interese, în favoarea celor ale altora, poate să te secătuiască întrucâtva, și să îți stârnească resentimente refulate. Sinceritatea față de tine însuți îi inspiră pe ceilalți să te trateze cu sinceritate!

Horoscop Leu februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își vindecă răni mai vechi ori mai noi, oferindu-și șansa de a evolua, a se dezvolta...

În cuplurile consacrate, contradicțiile, neînțelegerile sunt pe cale să dispară ca urmare a regăsirii surselor loialității și încrederii reciproce. Suspiciuni, impulsuri de gelozie și posesivitate nu își mai au rostul odată ce cei doi tovarăși de viață își etalează toate cărțile pe masa de "joc" a iubirii.

Nativii solitari nu sunt deloc predispuși să se avânte într-o idilă stând sub semnul incertitudinilor, ambiguităților. Sunt gata însă să-și împletească destinul cu cel al unei persoane responsabile, a cărei franchețe, onestitate, îi provoacă să îi răspundă cu aceeași monedă.

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 4 februarie 2019 în Vărsător, ești ispitit să te conformezi cerințelor cuiva de care ești îndrăgostit. Paradoxal, dacă îți anihilezi personalitatea în felul ăsta, te poți schimba într-o manieră care nu îi va mai fi pe plac acestei persoane!

Horoscop Leu februarie 2019: Muncă și bani


Te integrezi de minune în colectivul tău de muncă, îți ameliorezi simțitor relațiile cu colegii și poți fi recompensat printr-o primă, o creștere salarială.

Ești motivat să depui eforturi sporite la serviciu și ai abilitatea să te orientezi spre obiective realiste. Activitatea socială tinde să-ți favorizeze, într-un fel sau altul, cariera. Concentrarea prea mare spre sfera profesională îți poate crea totuși prejudicii în viața personală.

Câștigurile financiare îți sunt înlesnite îndeosebi de asocieri, de afaceri în colaborare, vânzarea ori cumpărarea unor terenuri, case.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Leu februarie 2019 Horoscop Leu februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.