Horoscop Balanță martie 2019

Horoscopul Balanței din luna martie 2019 indică succese în sfera socială, efluvii creative îmbelșugate dar greu de exploatat deocamdată, dezvăluirea unei laturi insolite a personalității tale, ocazii multiple de a te împlini întru dragoste, și o activitate profesională inițial contradictorie, dar care îți rezervă treptat tot mai multe satisfacții.

Horoscop Balanță martie 2019: Previziuni generale


Tinzi să te implici într-o mulțime de activități, iar acest lucru îți crește popularitatea, îi determină pe oameni să te remarce și să-ți acorde mai multă atenție. Pari să fii cutreierat de o grămadă de idei noi, creative, dar nu este încă momentul să ți le pui în aplicare, întrucât, pe de altă parte, ești însuflețit de nestâmpărul de a te bucura deplin de tot ce-ți poate oferi viața.

Cu toate astea, este posibil să ai niște mici probleme de sănătate și să ți le neglijezi, riscând ca acestea să se agraveze de-a lungul timpului!
Horoscop martie 2019 Balanță

Totodată, este posibil ca dincolo de pofta ta de a trăi la maximum, să intervină insinuant ieșirea la iveală a unor temeri impulsive, dorințe frustrate, neconștientizate până acum. Poate fi, drept urmare, necesar să îți integrezi o latura a personalității nerecunoscută până acum, dar care te reprezintă și ea, își cere un loc semnificativ în existența ta!

În ultima decadă a lunii, după eliminarea, rezolvarea eventualelor probleme anterioare, ești înclinat să socializezi cu o intensitate sporită, să îi molipsești pe oameni cu aura ta de optimism și deschidere către frumusețile vieții. Ai prilejul să formezi parteneriate promițătoare în toate planurile existenței tale.

Horoscop Balanță februarie 2019

Finalul lui martie și intreaga lună aprilie sunt marcate de o implicare înverșunată într-o cauza socială, politică ori umanitară. Într-un fel sau altul, poți fi mobilizat să schimbi lumea sau un aspect important al acesteia. De asemeni, nevoia covârșitoare de a fi în acțiune și a te lansa într-o aventură incitantă îți poate fi satisfăcută de o călătorie într-o regiune îndepărtată. Ai grijă să nu te expui unor riscuri majore doar pentru a-ți mări nivelul adrenalinei!

  Pe 21 martie 2019, Luna plină din Balanță te motivează să îți mărturisești frământările cele mai mari și mai tăinuite unei persoane apropiate. Relevarea complexelor, fricilor tale te eliberează, îți înlesnește focalizarea către viitor, în loc să îți cufunde prezentul în ravagiile, eșuările din trecut!

Horoscop Balanță martie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea îți rezervă o grămadă de oportunități, grație generozității ieșite din comun a planetei Venus...

Dacă ai deja un partener, conexiunea ta amoroasă pare să devină ardentă, să fie condimentată de un plus de romantism.

În caz că ești solo, farmecul tău venusian și atitudinea ta directă, expresivă, încrezătoare îți pun la îndemână șanse nemaipomenite de a înfiripa o idilă. Este, totuși, necesar să îți distingi cu adevărat jumătatea dintre persoanele care încearcă să își facă un loc în inima ta!

Cea din urmă decadă a lunii insistă asupra stabilității în iubire. Nativii angajați într-un cuplu tind să-și petreacă mai mult timp de calitate alături de persoana iubită, chiar dacă, în acest mod, lasă în umbră alte aspecte ale existenței lor.

Cei singuri, nu sunt deloc interesați de o relație de suprafață, ci, mai curând de o idilă serioasă, cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Balanță martie 2019: Muncă și bani


Niște încurcături de la locul de muncă îți pot atrage atenția asupra dezideratului de a fi mai flexibil, a apela la unele cumpromisuri în relațiile cu colegii și șefii.

Luna nouă amplasată în data de 6 martie 2019 în Pești îți poate furniza o propunere pentru un nou job foarte avantajoasă laprima vedere, dar care pare să ascundă niște riscuri, capcane. Ai grijă să nu semnezi un contract care îți poate îngrădi alte opțiuni.

Din fericire, în săptămâna de la finele lui martie, se instalează o oarecare armonie, colaborare la serviciu, și tinzi să afli mai multă plăcere în sarcinile tale profesionale.

Zodia şi constelaţia Balanţei: Legendă şi mit
Horoscop Balanță martie 2019 Horoscop Balanță martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.