Horoscop Balanță februarie 2019

În horoscopul Balanței din luna februarie 2019 se pune accentul pe o interacțiune fericită cu rudele și oamenii dragi, îmbunătățirea tonusului tău fizic și mental, o schimbare hotărâtoare a existenței tale, o viață sentimentală ancorată în certitudini ferme și una profesională eficientizată de colaborare.

Horoscop Balanță februarie 2019: Previziuni generale


Bunăvoința, respectul și buna înțelegere guvernează încă de la începutul lunii relațiile cu familia. Năzuiești să fii înconjurat de frumusețe, în special acasă, așa că ești tentat să achiziționezi lucruri, mobilă, tablouri, destul de scumpe, pentru a-ți redecora locuința.

Preocuparea față de sănătatea ta, față de armonizarea conexiunii dintre minte și trup, reprezintă o prioritate constantă.
Horoscop februarie 2019 Balanță

Pe de altă parte, te simți mobilizat să-ți transformi viața sau un aspect major al acesteia, și ai capacitatea să faci alegeri inspirate în acest sens, datorită înclinației de a întrezări ce este esențial și ce nu...

Îți treci, de altfel, în revistă, acțiunile, evenimentele din ultimele luni, fiind gata să te debarasezi de orice îți înfrânează progresul. Ești îmboldit să-ți perfecționezi talentele, înzestrările, și să-ți organizezi în amănunțime traiul zilnic. Tocmai de aceea, detaliile sunt mai importante pentru tine decât de obicei!

Horoscop Balanță ianuarie 2019

Intuiția sporită îți permite să înțelegi intențiile genuine ale celor din jurul tău pornind de la indicii aparent nesemnificative din comportamentul acestora.

Luna plină adăpostită pe 19 februarie 2019 de Fecioară îți atrage atenția asupra oamenilor și demersurilor spre care îți focalizezi timpul și energia. Poți descoperi, în acest fel, dacă te ocupi de unele lucruri doar de ochii lumii, sau dacă întreprinderile tale se aliniază valorilor tale veritabile, a ceea ce-ți place în mod autentic.

Horoscop Balanță februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se îndreaptă spre repere solide, verificate, ce îi măresc stabilitatea...

Simțămintele reciproce de iubire din cuplurile formate sunt învigorate și sunt pătrunse de un plus de onestitate, sinceritate. Nativii care nu au făcut încă acest pas important, par să ia în considerare căsătoria grabnică cu persoana iubită.

Cei singuri evită instinctual, cu orice preț, frivolitatea din viața amoroasă, și își pot întâlni un suflet pereche, adevărata jumătate, îndeosebi cu ocazia unei reuniuni familiale, a unei nunți ori a unui botez.

Sub efluviile Lunii noi amplasate în data de 4 februarie 2019 în Vărsător, poți fi impulsionat să-ți abordezi cu o oarecare răceală rațională idealurile din amor. Chiar dacă ții la partenerul tău, te poți convinge că ai nevoie de un mai mare grad de libertate, autonomie individuală în relația cu el, ceea ce îl poate determina să  pună sub semnul întrebării viitorul vostru împreună!

Horoscop Balanță februarie 2019: Muncă și bani


Comunicarea intensă, deschisă, cu colegii și superiorii tinde să-ți furnizeze beneficii în muncă, cu condiția să-ți înfrânezi pornirea de a fi prea critic cu ei. Ai prilejul și potențialul să îți lărgești, aprofundezi abilitățile profesionale.

Trebuie să-ți păstrezi calmul într-o dispută inevitabilă cu un partener de afaceri sau cu unul dintr-o asociere financiară însemnată!

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Balanță februarie 2019 Horoscop Balanță februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 25, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.