Horoscop Scorpion februarie 2019

Principalele orientări din horoscopul Scorpionului februarie 2019 sunt contactele frecvente și fructuoase cu prieteni, parteneri, oameni de nădejde din sfera socială și cea profesională, predispoziția de a extrage din existență numeroase satisfacții și plăceri, și o viață amoroasă a cărei spontaneitate, incandescență nu exclud seriozitatea, un atașament afectiv veritabil.

Horoscop Scorpion februarie 2019: Previziuni generale


Ai o grămadă de oportunități să vezi locuri noi în activități sociale, întâlniri și petreceri împreună cu amicii. Pari să te înțelegi nemaipomenit de bine cu rudele, oamenii pe care ți-i simți cu adevărat apropiați, să ajungi sub luminile reflectoarelor pe scena publică grație tactului și simțului tău de diplomație remarcabile!

Ești capabil să-ți exprimi cu forță de sugestie, persuasiune, ideile, idealurile, să îi atragi pe cei din jurul tău prin aura ta specială de farmec.
Horoscop februarie 2019 Scorpion

În plus, în cea de-a două jumătate a lunii, ieși în evidență prin abilitatea de a-ți îmbunătăți parteneriatele din toate sferele existenței tale, grație capacității de a-ți înfrâna egoismul și a-ți releva cea ce este mai bun, mai valoros în alții.

Ce-i drept, câteodată, nu îți poți înfrâna spontaneitatea ieșitădin comun, fiind cât pe ce să îi iei plăcut, ori neplăcut, pe alții prin surprindere, prin gândurile tale originale, provocatoare. Ai mare grijă ca predispoziția ta de a bea până la fund din paharul plăcerilor  vieții să nu ii supere, nefericească pe unii din imediată ta apropiere! Cu toate astea, nu ar trebui să te lași îngrădit de prejudecăți, convenții, în  năzuința ta fierbinte de a te simți cât mai bine.

Horoscop Scorpion ianuarie 2019

 Sub influența Lunii noi ivite pe 4 februarie 2019 în Vărsător ți se deschid canale de comunicare cu zone profunde ale universului tău interior. Poți simți că nu ai cum să ajungi pe aceeași lungime de undă cu oameni din preajma ta, dar această senzație este trecătoare, nu are de ce să te îngrijoreze câtă vreme realizezi că unii nu au posibilitatea să-ți înțeleagă autenticitatea, unicitatea ființei.

O eventuală înclinație de a fi prea mult prins în vălmășagul acțiunilor prezente este risipită de Luna plină găzduită în dată de 19 februarie 2019 în Fecioară. Devii în stare să îți întrevezi destinul viitor dincolo de detalii nesemnificative, să vezi pădurea în pofida copacilor. Ai putința să te aliniezi la valorile tale fundamentale. Numai cine are curaj, îndrăznește, poate să învingă!

Horoscop Scorpion februarie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își oferă șansa fortificării printr-o interacțiune împrospătătoare între tovarășii de cuplu...

Poți avea revelația că traiul de zi cu zi, dincolo de aparența sa de monotonie, îți dăruiește o mulțime de prilejuri de a-ți demonstra iubirea față de partenerul tău. De asemeni, există posibilitatea să îți petreci împreună cu acesta clipe magice de-a lungul unei scurte călătorii.

Mai cu seamă în a doua jumătate a lunii, pari să îți exprimi cu ingeniozitate, inspirație, sentimentele față de persoana iubită, indiferent dacă ești sau nu încă integrat într-o idilă împreună cu ea. În primul caz, aceasta este gata să-ți ierte niște greșeli trecute grație afecțiunii pe care i-o dovedești.

Dacă ești solo și reușești să nu te complaci în tendința de a te deda unor flirturi mai mult ori mai puțin nevinovate, ai ocazia să inițiezi o poveste de iubire serioasă, cu bătaie lungă în viitor!

Horoscop Scorpion februarie 2019: Muncă și bani


Nu este o perioadă prielnică pentru proiecte de muncă sau din afaceri laborioase, necesitând concentrare și atenție față de detalii. Cele mai reușite demersuri sunt cele care îți pun la treabă creativitatea crescândă, efervescentă.

Sunt favorizați mai ales nativii ale căror profesii sunt asociate cu arta, relațiile cu publicul, vânzările și publicitatea.

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Scorpion februarie 2019 Horoscop Scorpion februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.