Horoscop Leu martie 2019

În horoscopul Leului din luna martie 2019, se evidențiază creșterea influenței tale în sfera socială, tendința de a ajunge la miezul lucrurilor, mai ales în parcursul viitor ale existenței tale, mobilizarea spre materializarea obiectivelor tale importante, o viață amoroasă orientată către esențe, una financiară și profesională necesitând adeseori revizuiri notabile.

Horoscop Leu martie 2019: Previziuni generale


Ești în centrul atenției, și pari să primești o mulțime de invitații la petreceri și evenimente sociale. Este o vreme prielnică creșterii sferei tale de influență și întâlnirii unor oameni capabili să-ți dea o turnură pozitivă vieții.

În a treia decadă a lunii, ești însuflețit de un optimism năvalnic, și ești înclinat să explorezi semnificațiile profunde ale existenței, o nouă perspectiva spirituală, religioasă despre sine. Ai nevoie să îți duci cunoașterea dincolo de granițele cotidiene, spre zone esoterice ori inaccesibile altor semeni. Nu este exclus să ți se pune la dispoziție, pe neașteptate, ocazia de a călători pe meridiane extrem de interesante ale pământului!
Horoscop martie 2019 Leu

Pe 21 martie 2019, Luna plină din Balanță te aduce înaintea unei răspântii importante a destinului tău. Ai la îndemână o serie de opțiuni decisive, și nu îți este prea clar încotro să te îndrepți. Se impune să te sfătuiești cu persoane apropiate, care țin la tine, despre ce ai de făcut în această conjunctură astrală.

Horoscop Leu februarie 2019

Ultimele două zile ale lunii și cele de pe cuprinsul lui aprilie sunt marcate de imboldul tău de a te dedica din plin împlinirii țelurilor, viselor, aspirațiilor tale esențiale. Se pare că nu poți face acest lucru de unul singur, fiind nevoie să fii ajutat de alții în acest sens. De fapt, sub impactul acestui context astrologic, cheia succesului din aproape orice domeniu reprezintă munca în echipă!

Horoscop Leu martie 2019: Dragoste și cuplu


În prima parte a lui martie, nativii solitari exudă un magnetism aparte, ce îi favorizează în amor, dar sunt predispuși să se implice numai într-o relație de cuplu capabilă să îi satisfacă atât sentimental, cât și intelectual, una în stare să le statornicească viața.

Cei care au un partener, sunt pe cale să-și fortifice conexiunea cu acesta și, dacă este cazul, să își ceară în căsătorie persoana iubită sau să fie ceruți de către aceasta.

Ultima decadă a lunii stă sub semnul unei legături afective tot mai adânci, revitalizante, capabilă să vindece vechi răni, decepții din iubire. Dacă ai un tovarăș de cuplu, ești gata să faci orice pentru a îndepărta orice urmă de contradicții, neînțelegere cu el.

Horoscop Leu martie 2019: Muncă și bani


Traversezi o perioada excelentă pentru întărirea unui parteneriat social ori profesional, sau inițierea unuia stabil pe termen lung. O afacere de-a ta poate avea de câștigat ca urmare a unui aflux sporit, impresionant de noi clienți.

Cu toate astea, unele circumstanțe nefavorabile din plan financiar te solicită să dai dovadă de o maximă prudență. Poate fi nevoie să deslușeșți dacă nu cumva te-ai extins prea mult în activitatea financiară, dacă nu ți-ai asumat prea multe rate, împrumuturi.

Un șir de surprize în carieră te pot face să te întrebi dacă ești pe calea ce  bună din acest punct de vedere, dacă nu daiprioritate unor lucruri superficiale, sau chiar dacă ți-ai asumat o cale profesională care nu ți se potrivește. Ai șansa să-ți revizuieșți, să schimbi macazul în această sferă importantă a existenței tale!

Luna nouă ivită în data de 6 martie 2019 în Pești îți poate crea dubii legate de întreprinderile tale financiare ori de afaceri. Este posibil să-ți dai seama că ești îngrădit de un asociat să îți pui în practică idei inovative, făgăduitoare. O propunere ținând de un alt job, chiar dacă nu pare să fie foarte avantajoasă la prima vedere, are potențialul să te împlinească mai mult decât îți vine să crezi.

Oricum, spre finele lunii, negura din demersurile tale legate de bani tinde să se împrăștie, și ești îndrumat de inspirație, instinct, către surse noi și eficiente de sporire a veniturilor tale!

Zodia şi constelaţia Leului: Legendă şi mit
Horoscop Leu martie 2019 Horoscop Leu martie 2019 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumim Diana, ocazie cu care iti transmitem cele mai frumoase ganduri si urari pentru 1 si 8 Martie, apreciem mult munca ta!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.