Masa din vise | Interpretare și semnificație vise

Visele despre masă semnifică în ce masură te integrezi în viața socială și în conexiunea cu cei dragi. Ele îți pot sugera că este nevoie să dai mai multă atenție modului cum îți abordezi, gestionezi, relațiile familiale ori năzuința de a ți le îmbunătăți, armoniza...

Simbol al căminului, masa visată poate fi corelată și cu evenimente fericite din viitor, ținând de traiul în familie, poate o nuntă, nașterea unui copil, un botez. Pe de altă parte, este posibil să ți se anunțe o reuniune iminentă cu rudele, asociată cu o decizie importantă, atât pentru ele, cât și pentru tine.
Vise despre masa

Se spune că atunci când te visezi la o masă plină cu bucate, ce te bucură pe deplin, împreună cu membrii familiei ori cu persoana iubită, te așteaptă satisfacții deosebite alături de aceștia!

Dansul din vis pe o masă ori împrejurul acesteia simbolizează oniric o sărbătoare specială, notabilă, din familie!

Pe de altă parte, dacă ai visat că te uiți la alții cum se întâlnesc la o masă sau se ospătează la aceasta, fără că tu să fii invitat, poate da de înțeles că vei avea probleme cu oameni apropiați în curând.

Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise

Visul în care aranjezi o masă, o amplasezi într-un anumit loc și pui vasele, tacâmurile pe ea, indică punerea bazelor, fundamentarea unui proiect important pe care îl vei pune în practică peste puțină vreme.

Masa din bucătărie visată este de bun ori de rău augur, în funcție dacă te înțelegi bine sau nu cu cei care stau la ea. Când visezi că ești la masă cu oameni care nu îți plac în starea de veghe înseamnă că trebuie să-i dai uitării ori să întrerupi degrabă orice legătură cu ei.

O masă pătrată, dreptunghiulară zărită în vise este corelată adeseori cu probleme, necazuri. Una lungă, largă, asemeni celor de la o nuntă ori o petrecere cu cei îndrăgiți poate da de veste asupra unei împliniri în familie. Câteodată, o masă foarte lungă, la care stai la mare distanță de alții, implică simțământul că te simți izolat, singur, chiar dacă cei din preajma ta din viața reală se străduiesc să-ți arate atașamentul, iubirea lor.

Un vis de-a lungul căruia o masă pare să se miște singură, de la sine "putere", denotă că vei fi supus unor schimbări semnificative în existență ale căror rezultate nu îți vor fi tocmai pe plac!

Casa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Masa din vise | Interpretare și semnificație vise Masa din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on februarie 04, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.