Urechea din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Urechea ori urechile din vise semnifică necesitatea de a fi mai receptiv față de ideile, sfaturile și îndrumările altora, necesitatea de a te deschide către mai multe informații, de a-ți lărgi cunoașterea, ba chiar și nerăbdarea de a primi niște vești bune de la cineva apropiat, de la un prieten sau o rudă.

Forma și dimensiunea urechii visate poate indica diferite informațîi pe care le aștepți ori care ți-au parvenit deja, și modul cum reacționezi / vei reacționa față de ele.

De exemplu, când te visezi că ai urechi mari poate însemna că "îți apleci urechea" la prea multe vorbe, zvonuri din preajma ta, care îți sunt întru totul inutile. Visul în care altcineva are urechi mari îți pune în vedere să fii prudent la ce îi spui acestei persoane, deoarece ea nu este de încredere ori îți poate răstălmăci vorbele într-un fel răutăcios!
Semnificatie vise despre ureche

Visele de-a lungul cărora ai urechi mici te avertizează că ești prea încăpățânat, ții prea mult la opiniile tale, și nu vrei să le asculți pe cele bune ale unor oameni care îți doresc binele. Cele în care urechile ți se măresc, ți se lungesc sugerează fie că trebuie să fii mai sincer cu alții, să eviți să minți pentru a-ți crea o falsă imagine, fie că ești dornic să fii mai deschis față de părerile altora, să îți extinzi orizonturile.

Dacă ai visat că îți cureți urechile, ți se semnalează că este necesar să fii mai atent la ceea ce vorbesc ceilalți, mai ales despre tine. Pe de altă parte, poate fi vorba despre un aflux excesiv de informații care ajung la tine, unul pe care trebuie să-l supui unei ierarhizări, sortări.

Se spune că în eventualitatea în care visezi că te doare o ureche ți se dă de înțeles că vei primi vești rele, supărătoare.

Un vis în care vezi o ureche tăiată semnifică probleme în interacțiunea ta socială, conflicte și împrejurări derutante cu cei din jurul tău. Într-o altă interpretare onirică, urechea ta tăiată denotă că te-ai săturat să auzi punctele de vedere ale altora, năzuiești să te focalizezi pe ale tale, care te reprezintă cu adevărat.

O ureche ce îți sângerează în vise denotă, uneori, o supărare, generată îndeosebi de bârfe, cuvinte rele, neadevărate împrăștiate despre tine.

Semnificația culorilor din vise

În caz că visezi că ai o problemă cu urechile, cu auzul, nu reușești să distingi ce spun alți oameni, înseamnă că te-ai îndepărtat prea mult de realitatea de zi cu zi, că visezi cu ochii deschiși, nu îți mai întrevezi responsabilitățile, și că se impune să revii cu picioarele pe pământ!

De ai visat că cineva te trage de o ureche, ți se atrage atenția asupra unui sentiment de vinovăție, a unei remușcări subconștiente izvorâte din ceva greșit făcut de tine. În mod asemănător, visele în care urechile ți se înroșesc mărturisesc despre o vină, un simțământ de vinovăție pe care ți le reprimi.

Visul pe parcursul căruia cineva îți șoptește în ureche poate sugera că e necesar să acorzi o atenție sporită unei conjuncturi din viață ori că este nevoie să nu-ți neglijezi mesajele intuiției!

Când ai visat că o muscă îți intră în ureche, ți se exprimă încăpățânarea de a asculta ceva important transmis, în plan real, de cineva din imediata ta apropiere. În același timp, visele în cadrul cărora îți ies gandaci din urechi dau de înțeles că ai auzit ceva ce nu trebuia să afli ori că ești bârfit de persoane răuvoitoare.

Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Urechea din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Urechea din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on martie 06, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.