Evenimente astrologice în horoscopul august 2019

Cele mai importante evenimente astrologice din horoscopul lunii august 2019 sunt preluarea tranzitului direct de către Mercur în Rac și de către Jupiter în Săgetător, traseul retrograd în care se înscrie Uranus în Taur, intrarea lui Mercur în Leu și apoi în Fecioară, a lui Marte, Venus și a Soarelui în Fecioară. 

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN AUGUST 2019


Leul își lămurește, în fine, niște impulsuri contradictorii din lumea sa subconștientă, își limpezește și fortifică viața amoroasă, poate fi nevoit să își schimbe radical demersurile profesionale, dar se bucură de realizări notabile în plan financiar.

Nativii din Fecioară își reînvigorează relațiile de prietenie după o perioadă în care au fost nevoiți probabil să și le evalueze, își optimizează conexiunea cu familia, pot avea unele dificultăți ținând de o călătorie, însă își afirmă cu forță, persuasiune, personalitatea și interesele.

Pentru Balanță, se anunță deschiderea unor noi orizonturi în carieră, oportunități în sfera socială, posibile încurcături din punct de vedere erotic, și capacitatea de a-și explora în profunzime universul lăuntric, a profita de regăsirea unor atuuri personale.

Scorpionul își clarifică șansele într-o întreprindere asociată cu străinătatea, nu mai are dubii legate de modul în care să-și impună sinele, voința, a-și afla autenticii amici, însă trebuie să fie foarte atent la o transformare decisivă din plan social, ce-l poate prinde cu garda deschisă!
Astrologie horoscop august 2019

În horoscopul Săgetătorului, se previzionează o diferențiere benefică între patima senzuală și un real atașament afectiv, o metamorfoză spectaculoasă de relevare a sinelui, originalității sale, necesitatea de a-și ajusta parcursul carierei, mai ales că are în față niște oportunități notabile din acest punct de vedere.

Cei născuți în Capricorn își armonizează relațiile de parteneriat, reușesc să-și valorifice talente, puncte forte, neglijate în ultimul timp, se pot confrunta cu o criză în dragoste, având menirea de a-i ghida către o împlinire, și pot avea satisfacții însemnate în urma unor vizite peste hotare.

Vărsătorul are ocazia de a se afirma la serviciu, a-și recunoaște adevărații prieteni, aliați, poate fi silit să inițieze o schimbare majoră în relaționarea cu familia, și este înclinat să-și adâncească conexiunea din amor, să o îndrepte spre o împăcare dintre sentimente și senzualitate.

Pentru Pești, se vestește o perioadă de risipire a unor mici neînțelegeri, dispute din dragoste, relansarea obiectivelor profesionale, dezideratul de a-și reajusta interacțiunea socială, și avantaje izvorâte din asocieri din toate sferele existenței.

Horoscopul Berbecului anticipează îmbunătățirea legăturilor familiale, primirea unor vești bune din sau despre străînătate, necesitatea de a-și revizui balanța de venituri și cheltuieli, și numeroase beneficii în muncă.

Nativii din Taur profită de conexiunile lor din sfera socială, își extind parteneriatele de afaceri, au o grămadă de oportunități în viața sentimentală, dar se pot lovi de unele piedici în străduința de a fi în centrul atenției.

Gemenii par să-și rezolve niște probleme financiare, și unele ținând de asocieri în plan personal, social și profesional, tind să își amelioreze relaționarea cu rudele, însă pot fi stresați de lupta dintre simțămintele lor conștiente și cele subconștiente.

Cei născuți în Rac își recapătă încrederea în ei înșiși în demersurile personale, au parte de succese în carieră, pot fi luați prin surprindere în mod negativ de turnura luată de unele relații de amiciție, dar se bucură de o grămadă de avantaje în sfera socială.

În curând, pe site-ul diane.ro, horoscopul amănunțit al lunii august 2019 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE AUGUST 2019


- 1 august 2019: Luna nouă în Leu

- 1 august: Mercur redevine direct în Rac

- 2 august 2019: Venus (în Leu) în cuadrat cu Uranus (în Taur)

- 7 august 2019: Trigon între Soare (în Leu) și Jupiter (în Săgetător)

- 8 august 2019: Trigon al lui Venus (în Leu) cu Jupiter (în Săgetător)

- 11 august 2019: Mercur intră în Leu

- 11 august 2019: Jupiter își reia tranzitul direct în Săgetător

- 12 august 2019: Uranus devine retrograd în Taur

- 14 august 2019: Soarele (în Leu) în conjuncție cu Venus (în Leu)

- 15 august 2019: Luna plină în Vărsător

- 16 august 2019: Cuadrat între Mercur (în Leu) și Uranus (în Taur)

- 18 august 2019: Marte își începe tranzitul în Fecioară

- 21 august 2019: Debutul tranzitului lui Venus în Fecioară

- 21 august 2019: Trigon al lui Mercur (în Leu) cu Jupiter (în Săgetător)

- 23 august 2019: Soarele pătrunde în sectorul astrologic al Fecioarei

- 24 august 2019: Venus (în Fecioară) în conjuncție cu Marte (în Fecioara)

- 26 august 2019: Trigon între Venus (în Fecioară) și Uranus (în Taur)

- 28 august 2019: Trigon al lui Marte (în Fecioară) cu Uranus (în Taur)

- 29 august 2019: Mercur pornește să tranziteze zona astrologică a Fecioarei

- 30 august 2019: Trigon între Soare (în Fecioară) și Uranus (în Taur)

Horoscop iulie 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul august 2019 Evenimente astrologice în horoscopul august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 13, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.