Previziuni 2020 în numerologie | Anul tău personal 2020 în numerologie

Previziuni potrivit numerologiei pentru 2020, particularizate în funcție de anul tău personal 2020. Din punct de vedere numerologic, acest an stă sub semnul numărului 4 (2020, adică 2+0+2+0=4). Patru indică o perioadă dedicată preponderent spiritualității, cultivării universului lăuntric, evoluției tale, învigorării conexiunii dintre microcosmos și macrocosmos, dintre lumea ta interioară și cea exterioară. Asta nu e tot...

Cifra 4 încurajează organizarea, sistematizarea, planificarea și coordonorea riguruoasă a activităților tale principale, inclusiv din sfera profesională, îți revitalizează comunicarea cu cei din preajma ta, abilitatea de a-ți transmite cu expresivitate, putere de convingere, idealurile, interesele.

În plus, cei doi de 2 din anul 2020 și numărul patru pun accentul pe o dragoste stabilă, pe grija față de partenerul tău de cuplu, credința, loialitatea față de acesta.
Previziuni 2020 în numerologie | Anul tău personal 2020

Pentru a-ți dezvălui soarta din perspectiva numerologiei în noul an, trebuie să-ți calculezi numărul anului tău personal, personalizat, pentru 2020. Acest lucru se face astfel... Dacă, de exemplu, ești născut pe 13 august, este necesar să urmezi pașii de mai jos:

1 - Însumează numerele corespunzătoare zilei și lunii tale de naștere, și reduce-le la o singură cifră: 13 (ziua) + 8 (luna)= 21, 2+1=3.

2 - Fă suma dintre cifra specifică anului 2020 (4) și cea obținută anterior (3): 4+3=7.

În consecință, numărul anului tău personal pentru 2020 este 7.

În continuare, voi trece în revistă previziunile numerologice pentru fiecare an personal, de la 1 la 9.

Anul personal 1


Unu prefigurează debutul unor proiecte ambițioase, ca efect al întrării tale într-un nou ciclu numerologic, când ești motivat să dai tot ce ai mai bun din tine. Înzestrat cu putere mentală și fizică, ești capabil să faci niște schimbări mult visate, esențiale, în viața ta, să-ți preschimbi năzuințele în realitate. Adaptarea la circumstanțe neprevăzute ale existenței, prioritizarea acțiunilor tale, desprinderea de aspecte negative din trecut ar trebui să-ți asigure împliniri de excepție.

Anul personal 2


Doi este asociat cu perseverența, colaborarea și dezvoltarea individuală. Este posibil ca la începutul lui 2020 să ai sentimentul că ai ajuns într-o fundătură a traiului, ceea ce-ți impune o modificare a strategiilor tale. Viața ta tinde să oscileze între armonie și dezbinare, așa ce e necesar să-ți păstrezi mereu sângele rece, luciditatea, obiectivitatea, pentru a nu fi prins pe picior greșit. Ești mai sensibil decât de obicei la ceea ce se petrece în jurul tău. Guvernat, mai degrabă, de instinct, decât de logică, ai capacitatea să-ți dai seama care sunt intențiile altora și să le anticipezi acțiunile. Relația cu familia și cu partenerul de cuplu înregistrează o îmbunătățire semnificativă.

Anul personal 3


Monotonia cotidiană te poate determina să fii mai puțin focalizat spre demersurile tale de bază, și să cauți să dai curs unei metamorfoze grabnice a existenței tale. Păstrează-ți răbdarea și intră în acțiune numai după ce îți lămurești în detaliu ce ai de întreprins. Ai potențialul să-ți ții în frâu impulsivitatea, iar acest lucru îți favorizează o interacțiune socială fericită, ce se reflectă și în alte aspecte ale traiului tău.  Ai la îndemână o creativitate îmbelșugată și oportunitatea de a-ți extinde o afacere.

Anul personal 4


Noul an stă sub semnul autodisciplinei. Ești predispus să iei orice hotărâre bazându-te pe valori concrete, realiste. Pari să fii nemaipomenit de meticulos și rațional, un lucru cât se poate de benefic atâta vreme cât nu-ți barezi astfel efluviile imaginației și intuiției. Ai rezultate notabile numai datorită străduințelor, muncii constante, canalizării neabătute către țelurile tale. Focalizarea persistentă către idealurile tale nu trebuie, totuși, să te facă să-ți neglijezi starea de sănătate.

Ziua căsătoriei în numerologie

Anul Personal 5


Restricțiile cu care te-ai confruntat anul trecut tind să dispară de la sine. Ești gata să te lansezi într-o transformare remarcabilă din interior către exterior, și să te bucuri de o sporită libertate, independență, în exprimarea personalității tale. Odată ce ți-ai deslușit ce vrei și unde îți dorești să ajungi, aproape nimic nu-ți mai poate sta în drum, mai ales că ești în stare să-ți valorifici talente, resurse lăuntrice trecute cu vederea până acum.

Anul personal 6


Ai ocazia să-ți revizuiești și ajustezi perspectivele despre tine și lume. Îți analizezi comportamentul și modul cum relaționezi cu oamenii. Oricum, îndatoririle sociale și familiale tind să te solicite într-o măsură sporită. Pari să fii chemat adeseori să fii de ajutor și să rezolvi problemele unor persoane aflate într-o dificultate. Totodată, anul 2020 este unul consacrat dragostei, unor circumstanțe amoroase foarte prielnice.

Anul personal 7


Dacă anul tău personal din numerologie este 7, înseamnă că trebuie să te mobilizezi să-ți reexaminezi trecutul, prezentul și viitorul. Pășești într-o etapă nouă a vieții tale, înarmat cu un plus de maturitate. Înzestrat cu o forță spirituală substanțială, îți conștientizezi cele mai bune opțiuni, pentru a progresa și a-ți asuma o imagine a lumii înconjurătoare ca un întreg, întrevăzându-i conexiunile ascunse pentru alții.

Anul personal 8


Munca, eforturile din ultimii ani sunt pe punctul să-ți fie recompensate. Onestitatea, disciplina și eficiența pe care le-ai dovedit în plan profesional, te îndreptățesc să ceri să-ți fie recunoscute meritele, să soliciți fără vreo ezitare ceea ce ți se cuvine. Ambiția, forța ta mentală și abilitățile tale exploatate la maximum te sprijină în atingerea obiectivelor tale. Poți avea posibilitatea să-ți diversifici activitățile din afaceri, să le dai o mai mare anvergură.

Anul personal 9


După o vreme în care te-ai ocupat îndeosebi de treburile altora, este nevoie să-ți redirecționezi atenția asupra intereselor proprii. Ai șansa să îți evaluezi cu obiectivitate călătoria din existență de până în prezent, și să ți-o vizualizezi în viitorul apropiat și cel îndepărtat. De asemeni, ai prilejul să faci o călătorie în locuri îndepărtate de casă, să te avânți în aventuri incitante, să fii antrenat într-o poveste de dragoste pasională.

2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal
Previziuni 2020 în numerologie | Anul tău personal 2020 în numerologie Previziuni 2020 în numerologie | Anul tău personal 2020 în numerologie Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Diana, as dori daca ai putea sa imi spui ce inseamna cand visezi vaci,am cautat pe pagina cu vise dar nu am gasit. Am visat ca bunicii mei aveau o vaca foarte grasa,obeza care avea un talent pe care nu il mai putea exercita pentru ca nu o puteam muta din cauza ca era atat de mare. Suna ridicol, dar sunt curioasa ce inseamna. MULTUMESC f mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.