2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal

Început pe 25 ianuarie 2020, noul An chinezesc chinezesc și horoscopul chinezesc aferent sunt sub guvernarea Șobolanului de Metal, asociat cu culoarea albă și cea albastră, și cu Yang, un însemn al masculinității. Drept urmare, anul chinezesc 2020, privit din perspectiva Șobolanului de Metal Yang, se poate asemui cu o corabie, cu un vas, ce traversează oceanul. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne înarmăm cu răbdare în atingerea destinațiilor, țelurilor noastre, că trebuie să ne pregătim temeinic pentru a face față unor provocări, bătălii importante, chiar neașteptate ale existenței noastre. 

În același timp, Șobolanul Yang de Metal poate reprezenta un vânt puternic în horoscopul nostru, care învolburează apele vieții noastre, sau chiar un uragan. Apa semnifică pericol în I-Ching, iar uraganele pot provoca daune proprietăților noastre, ce pot duce către dispute, confruntări acerbe. De aceea, în noul an, este esențial să fim mereu alerți și prudenți, astfel încât să nu fim purtați de curentele oceanice riscante ale unor certuri amarnice, dar neproductive, fără rost.

Nu trebuie ignorat faptul că Șobolanul este prima zodie din astrologia chinezească, și că, de aceea, anul 2020 marchează intrarea într-un nou ciclu al horoscopului chinezesc, unul al unor alegeri și decizii radicale, cu bătaie lungă în viitor Din acest motiv, este necesar să ne menținem mai mereu prudența atunci când ajungem la răspântii importante de drumuri, să ne ascultăm mesajele intuiției și nu neapărat pe cele aparent raționale. Se spune, de altfel, că toate hotărârile pe care le luăm în cel dintâi an al unui nou ciclu astrologic chinezesc, ne vor influența vreme de încă 12 ani!
2020: An chinezesc Șobolan Alb de Metal

 Calmul, răbdarea, perseverența, cumpănirea grijulie a tuturor acțiunilor tale principale se impune cu atât mai mult cu cât Șobolanul de Metal este extrem de pasional în tot ce întreprinde, își pune libertatea mai presus de orice și nu suportă să fie implicat în situații pe care le găsește a fi neplăcute ori plictisitoare.

 Încearcă să-i domine pe alții, iar setea sa de a fi recunoscut și admirat pare să nu aibă limite. Foarte inventiv, ingenios, în aflarea soluțiilor problemelor sale, nu își acceptă cu una cu două eșecurile, și nici nu este dispus să tragă învățăminte din ele.

Metalul Yang: Elementul chinezesc al anului 2020


În tradiția chinezească, elementul Metal simbolizează toamna, vremea culegerii roadelor. Asta înseamnă că oamenii care au investit în anii anteriori, nu numai financiar, ci și intelectul ori sentimental, se pot aștepta să își fructifice din plin aceste investiții. De fapt, Anul 2020 al Șobolanului de Metal este unul al unor ambiții și strategii reînnoite, în care putem renunța la balastul trecutului fără nici un fel de regrete!

Metalul poate fi atât rigid, cât și flexibil, și, de aceea este indicat să învățăm cum să-i extragem întregul potențial, în orice aspect al existenței noastre.

Culorile norocoase ale anului 2020: Alb și albastru


Culorile norocoase din acest an, ce asigură un echilibru stabil al fluxului energetic al celor cinci elemente esențiale din tradiția chinezească, sunt albastru și alb. Combinația dintre Apă (albastru) și Metal (alb) permite fluiditatea și dinamizarea către succes a tuturor demersurilor noastre.

Apa are capacitatea să prevină Metalul să fie prins în starea sa rigidă, războinică, vrăjmașă, ajutându-l să se adapteze circumstanțelor vieții, să capete clarviziune în acțiunile noastre viitoare.

Trebuie să ne aducem aminte că zodia Șobolanului, una de Apă, se remarcă prin inteligență și intuiție. Pe de altă parte, Șobolanul de Metal, animalul chinezesc al anului 2020, se află într-o stare perpetuă de plutire între vis (Apă) și realitate (Metal).

Horoscop general în 2020: Anul chinezesc al Șobolanului de Metal


Se anticipează o perioada în care singurătatea alternează cu o viață socială foarte bogată. Acest paradox este provocat de faptul că Metalul întruchipează solitudinea, pe când Șobolanul nu se simte în apele lui decât în preajma rudelor și amicilor.

Trebuie să ne supraveghem încăpățânarea sporită, întrucât aceasta poate duce la distrugerea armoniei din relațiile cu familia și prietenii.

Mutarea într-o altă zonă, poate chiar în străinătate, poate determina modificări profunde în cercul nostru social. Deși oamenii apropiați par să ne ofere un sprijin constant, unele persoane răuvoitoare, invidioase ne pot pune piedici în înscrierea pe un nou traseu al destinului nostru. Încă o dată, calmul și o determinare necutremurat ăde nimic trebuie să ne pună la adăpost de orice conjuncturi neașteptate, neplăcute.

Horoscop muncă și bani în 2020: Anul chinezesc al Șobolanului de Metal


După un răstimp de pregătire și studiu, perfecționare, din 2019, anul 2020 este dedicat intrării în acțiune și punerii la punct a unor planuri cutezătoare. Par să apară multe oportunități profesionale. Cei în poziții de manageriat tind să iasă câștigători în fața competitorilor lor. Cei resemnați cu un job mediocru par să aibă înainte realizări spectaculoase, neprevăzute de nimeni. Cei fără serviciu trebuie să-și mărească eforturile de a-și gasi unul avantajos.

În plan financiar, este cazul să ne obișnuim să cheltuim mai puțin și să ne punem deoparte cu regularitate bani albi pentru zile negre. Deși nu suntem conduși de tendințe păguboase de ezitare și lenevie, este important să ne menținem adaptabilitatea, astfel încât să putem profita de șanse imprevizibile, și să fim cu ochii în patru la oameni fără scrupule ce pot atenta să profite de noi, fără să îi îndepărtăm însă cu duritate, ci cu o diplomație fină, care să nu le rănească orgoliile.

Horoscop dragoste în 2020: Anul chinezesc al Șobolanului de Metal


În viața sentimentală, anul 2020 este caracterizat de pasiune, înfocare erotică în cuplurile deja formate. Cu toate astea, nu este o vreme prielnică trasării unor planuri pe termen îndelungat în dragoste. Mai ales dacă suntem la debutul unei idile, ni se recomandă să ne asumăm un plus de luciditate, să gândim mai puțin cu inima, și mai mult cu mintea, pentru a ne confirma reciprocitatea afectivă din legăturile noastre amoroase.

În curând, pe diane.ro, horoscopul chinezesc 2020 pentru fiecare zodie în parte!

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal 2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal Reviewed by Diana Popescu on septembrie 08, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.