Mersul din vise | Interpretare și semnificație vise

În general, mersul din vise este asociat cu viața ta din prezent. Cele în care mergi cu ușurință, lejer, cu pași mari, semnifică un progres relativ lent, dar stabil, spre țelurile tale.

Dacă te visezi mergând pe căi întortocheate, sinuoase, înseamnă că poți fi stresat de complicații în afaceri, neînțelegeri dezagreabile din parteneriate, ce pot provoca răceală și indiferență.

Mersul din vise în care ești șovăitor, ezitant, dovedește că te simți fără tragere de inimă, incomod, într-o situație anume. Poți, de asemeni, să încerci să te distanțezi de anumite experiențe de viață inconfortabile. Dificultatea cu care mergi este o reflectare a conjuncturii actuale din existența ta și a obstacolelor cu care ai de a face în plan real.

Atunci când ești oprit din mers de o barieră ți se poate da de înțeles că vei trece printr-o vitregie a soartei. 
Mersul din vise

Visul în decursul căruia mergi spre un loc plăcut ori ești înconjurat de un peisaj magnific denotă că vei însoțit de noroc în dragoste și/sau afaceri, că ești pe drumul cel bun în împlinirea destinului tău.

În caz că te-ai visat mergând pe pietre, stânci, ești avertizat că ești pe un teren nesigur în starea de veghe. Poți fi angajat într-o circumstanță stânjenitoare. Visul acesta îți transmite că nu trebuie să fii prea arogant ori să te culci pe o ureche.

Un vis în care ai de mers undeva noaptea poate anunța nemulțumire, necazuri, necesitatea de a lupta din răsputeri pentru a-ți materializa idealurile.

În eventualitatea că te visezi mergând pe apă sau prin aer, văzduh, are de a face cu atitudinea ta senină, ralaxată, optimistă, jovială, dar și la încrederea în tine însuți, la simțământul că ești aproape invincibil. Această este o varianta a viselor în care zbori. Într-o altă interpretare, ți se atrage atenția că ți-ai pierdut contactul cu realitatea.

Fereastra din vise | Interpretare și semnificație vise

Dacă te-ai visat mergând împreună cu cineva cunoscut, înseamnă că ai sentimente profunde, autentice față de această persoană, că relația dintre voi se va fortifica în viitor. Pe de altă parte, când umbli  alături de cineva necunoscut, ți se pune în vedere că o nouă persoana va intra în viața ta, într-un mod cât se poate de neașteptat. Este un semn pozitiv despre o legătură promițătoare pe cale să se înfiripe în existența ta.

Visul de-a lungul căruia mergi în patru labe sugerează că nu te ridici la înălțimea așteptărilor altora. Poate că îți cobori prea jos standardele. Într-o interpretare diferită, ți se semnalează că trebuie să te încrezi mai mult în instinctele tale.

Când zărești în vise pe altcineva mergând în 4 labe, ți se trage alarma asupra faptului că te uiți de sus la acea persoană, că o subapreciezi și nu reușești sau nu vrei să-i deslușești meritele, calitățile.

Zborul din vis | Interpretarea și semnificația viselor
Mersul din vise | Interpretare și semnificație vise Mersul din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on decembrie 11, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.