Horoscop Săgetător februarie 2020

Horoscopul Săgetătorului din luna februarie 2020 sugerează o atenție preponderentă acordată relațiilor familiale, oamenilor care-ți sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esențiale, o viață amoroasă favorizată de inspirație și împrejurări norocoase, și o activitate financiară cu două tăișuri.

Horoscop Săgetător februarie 2020: Previziuni astrologice generale


În decursul întregii luni, ești preocupat constant de cămin și familie. Este o vreme prielnică discutării unor chestiuni delicate, sensibile, cu membrii acesteia, reamintirii, reevaluării a ceea ce vă unește.

Cu toate astea, o problemă neașteptată actualăsau una propagată brusc din trecut îți poate impieta relaționarea familială. Din fericire, ai capacitatea să o rezolvi repede, odată pentru totdeauna, grație disponibilității tale de a apela la compromisuri și a o analiza cu o extremă luciditate.

Oricum, este de așteptat să petreci mai mult timp de calitate împreună cu oamenii apropiați, acasă ori de-a lungul unei călătorii. Te simți, totuși, cel mai bine în propria locuință, și aceasta poate găzdui multe petreceri, reuniuni, întâlniri cu amicii și neamurile (bune). Este probabil să intri în contact cu rude plecate de mult din țară ori despre care nu ai mai auzit de ceva vreme.
Horoscop februarie 2020 Săgetător

Pari să readuci la lumină copilul din interiorul tău și, din acest motv, să privești lumea cu o sporită inocență, să te lași captivat de plăceri simple, dar veritabile, fundamentale. Totodată, dacă ai copii, ai putința să intri cu ușurință în universul lor, să le înțelegi mai bine problemele și dorințele.

O sete copleșitoare de cunoaștere te bântuie pe 9 februarie 2020, când Luna plină se poziționează în Leu. Ești gata să te avânți într-o aventură palpitantă, ale cărei învățăminte le poți asimila numai dacă te dezbari de vechi prejudecăți, idei de-a gata. Entuziasmul tău de a te reînnoi este contagios, îi poate însufleți și pe cei din preajma ta.

În a doua jumătate din februarie, traversezi o perioadă marcată de eficiență, de-a lungul căreia ai potențialul să-ți exploatezi la maximum talentele, resursele interioare. Te încrezi, de altfel, în valoarea ta individuală, te identifici cu credințele, lucrurile pe care le prețuiești cel mai mult pe lume, și nu eziți să ți le aperi când ai impresia că îți sunt atacate, criticate.

În ziua de 23 februarie 2020, Luna nouă din Pești indică instaurarea unei armonii depline în cămin, în relaționarea cu cei îndrăgiți. Vechi resentimente ori regrete dispar de la sine în acest context astral, și ești mobilizat să te dedici unor planuri foarte ambițioase ținând de familie.

Horoscop Săgetător februarie 2020: Dragoste și cuplu


Venus este nemaipomenit de darnică în această lună, și tinde să-ți ofere o grămadă de oportunități în dragoste...

Dacă ești integrat într-un cuplu, ai harul de a alunga orice urmă de monotonie, sordid din conexiunea cu tovarășul tău de viață. Îți expui cu spontaneitate, farmec, sentimentele de iubire față de el, iar acesta pare să-ți răspundă cu aceeași monedă.

În caz că ești singur, emani un magnetism special ce-ți netezește calea spre înfiriparea unei idile magice. Pari să fii asaltat amoros de mai multe persoane, având, în acest fel, ocazia de a o alege pe cea care îți este cea mai potrivită, îți face să vibreze cel mai tare sufletul.

Horoscop Săgetător februarie 2020: Muncă și bani


Îți dinamizezi vădit activitatea financiară, îți dezvălui noi metode de a face bani, și ți le dezvolți pe cele existente.

Câteodată, poți fi înclinat să-i impresionezi pe alții cu lejeritatea cu care îți golești portofelul. Atenție! Ești antrenat de un apetit exagerat în a face cumpărături, așa că ți se recomandă să-ți "uiți" frecvent cardurile acasă înainte de a ieși în oraș!

Horoscop Săgetător ianuarie 2020
Horoscop Săgetător februarie 2020 Horoscop Săgetător februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.