Horoscop Rac martie 2020

În horoscopul Racului din luna martie 2020 se remarcă tendința asumării unor noi direcții ale destinului, cea de eliberare de inerție și de desprindere de pe cărări bătătorite, țintind spre împliniri impresionante, o integrare armonioasă în sfera socială, o viață sentimentală bazată pe convergența intereselor și năzuințelor, și o activitate financiară necesitând o sporită precauție.

Horoscop Rac martie 2020: Previziuni astrologice generale


În prima decadă din lună îți poți trece în revistă și analiza gândurile și simțămintele tale față de chestiuni primordiale din viața ta. Nu șovăi să-ți pui întrebări dificile din acest punct de vedere, și așteaptă, cu răbdare, să ți se releve răspunsuri la ele.

Nu ai, totuși, greutăți, în relaționarea cu ceilalți. Din contra, interacțiunea ta socială este fericită și poți face concesii unor persoane fără să simți că-ți este în acest fel știrbit orgoliul. Bunăvoința și respectul mutual din relațiile cu amicii reprezintă repere notabile și benefice în prezent și spre viitor.   

În data de 9 martie 2020, Luna plină din Fecioară îți stăvilește înclinația nestăvilită aparent de a te refugia pe tărâmul fanteziilor, iluziilor. Ești îndrumat să te ancorezi în realitatea cotidiană, să îți pui la punct un calendar cu ceea ce ai de făcut cu prioritate în fiecare zi.
Horoscop martie 2020 Rac

A doua jumătate a lui martie îți este prielnică obținerii unor rezultate remarcabile în învățătură, contactării unor persoane din zone diverse ale globului pământesc, și unor călătorii, eventual pentru schimburi de experiență, în alte țări.

Simțul responsabilitățîi și maturitatea gândirii îți impun, iarăși, în ultimele zece zile ale lunii, să îți examinezi cu obiectivitate, minuțiozitate, țelurile, direcția actuală a existenței tale, pentru a descoperi în ce grad trebuie să fie supuse unor ajustări, îmbunătățiri.

Totodată, pari să fii îmboldit să treci peste comoditate, să pui capăt inerției traiuli tău, conștientizând ce fel de obsesii și dependențe, obsesii toxice, te guvernează.

Poți fi cutremurat de simțământul că nu vei trăi veșnic, fiind, din acest motiv, motivat să dai tot ce ai mai bun din tine, pentru a-ți marca trecerea prin această lume!

Cele din urmă zile din martie și cele de pe tot cuprinsul lui aprilie pot sta sub semnul preocupării de ști cât mai limpede cum te prețuiesc cei din jur. Un lucru ce te stimulează din nou să te transformi, să te înalți deasupra nivelului obișnuit, mediocru, al semenilor.

Horoscop Rac martie 2020: Dragoste și cuplu


Camaraderia capătă întâietate în relațiile de cuplu vechi ori incipiente...

În conexiunile amoroase existente prevalează onestitatea dintre tovarășii de cuplu, voința de a-și susține reciproc idealurile, aspirațiile. Câteodată, poate fi necesară o reîmprospătare a acestora, printr-un plus de noutate, spontaneitate, împărtășire senzuală între parteneri...

Nativii solitari trebuie să-și înfrâneze pornirea de a se avânta într-o aventură erotică ardentă, pândită de riscuri, adeseori neprevăzute, orientându-se, mai degrabă, către o poveste de dragoste fortificată, pe termen lung, de prietenie și comuniunea de pasiuni și credințe.

Horoscop Rac martie 2020: Muncă și bani


Încă de la începutul lunii, ești călăuzit să-ți verifici atent înțelegerile financiare. Înainte de a semna un contract important, există dezideratul să îi examinezi în amănunțime condițiile, să-i descoperi eventuale chichițe!

În ultima decadă din martie, ești mobilizat să faci eforturi ieșite din comun, ba chiar sacrificii, pentru a-ți dinamiza parcursul carierei. Este o perioadă în care poți fi recompensat pentru meritele tale, sau dimpotrivă, pentru a fi penalizat pentru eșecuri, scăpări, din muncă.

Este nevoie să-ți optimizezi balanța de venituri și cheltuieli, legăturile de parteneriat financiare, de afaceri, ținându-ți sub control impulsul de a-i domina pe asociații tăi!

Horoscop Rac februarie 2020
Horoscop Rac martie 2020 Horoscop Rac martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.