Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020

Principalele evenimente astrologice care influențează horoscopul din luna mai 2020 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni și apoi în Rac, cel al lui Marte în Pești, al Soarelui în Gemeni, parcursul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, Venus în Gemeni, Jupiter în Capricorn, Luna plină din Scorpion și Luna nouă din Gemeni. 

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN MAI 2020


Taurul are parte de o activitate financiară marcată de suișuri și coborâșuri, o viață amoroasă stând sub semnul unor întrebări esențiale, o situație posibil dificilă la serviciu care-l ambiționează să dea tot ce are mai bun din sine însuși. Este îmboldit să se focalizeze mai mult asupra studiilor și interacționează fertil în sfera socială.

Nativii din Gemeni au ocazia să-și ajusteze imaginea exterioară și să se amplaseze astfel în cea mai favorabilă lumină, își dinamizează demersurile profesionale, sunt înclinați sau forțați să-și reorienteze traseul destinului,  să reflecteze la responsabilitățile din relațiile lor de cuplu. Cheia depășirii unor impedimente financiare constă în extinderea și relansarea rețelei lor de cunoștiințe utile.

Pentru Rac se vestește o relativă derută în conectarea cu lumea sa interioară, ce se risipește gradual, permițându-i să-și redezvăluie cele mai adânci năzuințe. Viața sa sentimentală poate fi, câteodată, supusă unor dubii, îndoieli, activitatea lui financiară poate necesită o revizuire de mari proporții, și este predispus să cerna grâul de neghină în legăturile sale de parteneriat. 
Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020

În Horoscopul Leului se previzionează o necesară analizare a asocierilor din toate planurile existenței și a relațiilor de prietenie, ducând spre desprinderea de unele, și invigorarea altora, aspirația regăsirii patimii și simțămintelor genuine din dragoste, intensificarea fructuoasă a întreprinderilor financiare, nevoia optimizării rutinei cotidiene, atât în muncă, cât și pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Fecioara se bucură de o mai bună colaborare cu colegii de muncă, însă poate fi motivată să-și definească cât mai clar obiectivele din carieră. Poate obține câștiguri substanțiale din parteneriate din afaceri, abordează cu o seriozitate uneori excesivă viața amoroasă, poate fi forțatăsă-și regândească armonizarea conexiunii dintre trup și minte, și se străduiește să infuzeze un plus de spontaneitate în existența sa.

Cei născuți în Balanță par să fie mai puțin satisfăcuți de planuri mărețe de viitor, fiind mai curând dornici să-și stabilizeze realizările de până acum. Sunt nițel conservatori în dragoste, dar nu ezită să pună capăt oricărei neînțelegeri cu persoana iubită, pot avea beneficii notabile în relații de parteneriat mai vechi ori mai noi, sunt atenționați să-și direcționeze spre țeluri practice creativitatea și să-și îmbunătățească interacțiunea cu familia.

În cazul Scorpionului se vădește necesitatea de a-și croi drum spre viitor trăgând cât mai multe învățăminte din trecut și a reconsidera importanța altor aspecte decât cele materiale în existența lor. Poate avea unele diferențe de opinie cu asociați din acțiuni financiare, pare să fie străbătut de o sporită senzualitate, uneori cu două tăișuri, în viața sentimentală, este asaltat de o grămadă de îndatoriri în familie, și se impune să-și reinventeze căile de relaționare socială.

Horoscop Săgetătorului insistă pe parteneriatele din toate domeniile traiului, eficientizarea și autenticitatea lor, refundamentarea conexiunilor amoroase, ameliorarea și fortificarea comunicării cu oamenii din jur, mai ales cu cei apropiați, descoperirea unor noi surse de venituri și reaflarea punctelor forte ale personalitățîi.

Nativii din Capricorn sunt călăuziți către revitalizarea și reînnoirea traiului de zi cu zi, a stilului de implicare în muncă, ocolirea cărărilor bătătorite, sordide, din amor, întețirea schimbului de mesaje, informații dinspre și spre mediul social, stabilizarea activităților financiare și acordarea unui mai mare timp de calitate pentru dezvoltarea personală.

Vărsătorul poate fi binecuvântat cu o comunicare mai intensă, chiar febrilă, cu tovarășul său de viață, însă trebuie să se ferească de o eventuală înclinație de a se juca cu dragostea, în special dacă este singur. Efluviile sale creative bine canalizate și luate în serios îi pot oferi satisfacții rare. Își asumă o atitudine mai combativă în tranzactiile financiare, poate fi determinat să-și remodeleze personalitatea mai cu seamă dacă este pus înaintea unor adevăruri inconfortabile despre aceasta, și să-și asume o viziune spirituală asupra existenței sale.

Dacă ești născut în Pești, ar trebui să te aștepți la imperativul de a medita cu acuitate la reconvertirea familiei spre idealuri comune, mobilizatoare pentru toți membrii săi, la debarasarea de aspecte nocive ale traiului și modificarea atitudinii tale în conjuncturi fericite ori mai puțin fericite ale existenței. Poate fi necesar, totodată, să îți tratezi viața sentimentală cu mai multă seriozitate și să te gândești la modalități proaspete de reconectare cu amicii tăi.

Pentru Berbec, se anunță o vreme de evaluare la rece a valorii relaționării cu oamenii din cercul său social, de eliminare a superficialității, inerției din dragoste, și de aprofundare și recunoaștere a impulsurilor subconștiente ascunse, evitate până în prezent. Nativilor din această zodie li se sugerează să-și releve care dintre prieteniile lor sunt veritabile, și să-și lămurească căi mai subtile, mai inspirate de a se integra în viața de familie.

EVENIMENTE ASTROLOGICE MAI 2020


- 1 mai 2020: Conjuncție între Mercur (în Taur) și Uranus (în Taur)

- 4 mai 2020: Venus (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 4 mai 2020: Conjuncție a Soarelui (în Taur) cu Mercur (în Taur)

- 7 mai 2020: Sextil dintre Mercur (în Taur) și Neptun (în Pești)

- 7 mai 2020: Luna plină în Scorpion

- 9 mai 2020: Mercur (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 10 mai 2020: Trigon între Mercur (în Taur) și Jupiter (în Capricorn)

- 10 mai 2020: Sextil al Soarelui (în Taur) cu Neptun (în Pești)

- 11 mai 2020: Cuadrat al lui Mercur (în Taur) cu Marte (în Vărsător)

- 11 mai 2020: Mercur intră în zona astrologică a Gemenilor

- 11 mai 2020: Saturn își asumă o mișcare retrogradă în Vărsător

- 12 mai 2020: Trigon între Mercur (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)

- 13 mai 2020: Marte își începe tranzitul în Pești

- 13 mai 2020: Venus devine retrogradă în Gemeni

- 14 mai 2020: Jupiter ia o turnură retrogradă în Capricorn

- 15 mai 2020: Trigon al Soarelui (în Taur)  cu Pluton (în Capricorn)

- 17 mai 2020: Soarele (în Taur) în trigon cu Jupiter (în Capricorn)

- 20 mai 2020: Soarele pătrunde în Gemeni

- 20 mai 2020: Cuadrat al lui Venus (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)

- 22 mai 2020: Mercur (în Gemeni) în conjuncție cu Venus (în Gemeni)

- 22 mai 2020: Luna nouă în Gemeni

- 22 mai 2020: Trigon între Soare (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)

 - 22 mai 2020: Cuadrat al lui Mercur (în Gemeni)  cu Neptun (în Pești)

- 25 mai 2020: Marte (în Pești) în sextil cu Uranus (în Taur)

- 28 mai 2020: Debutul tranzitului lui Mercur în Rac

Horoscop APRILIE 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020 Evenimente astrologice în horoscopul mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 10, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.