Horoscop Berbec mai 2020

Horoscopul Berbecului din luna mai 2020 anticipează o relativă distanțare de lume, necesitatea desprinderii de relații umane diverse, amiciții și circumstanțe păguboase, care și-au pierdut viabilitatea. Proiectele tale sunt transpuse cu dificultate în realitate dacă nu ți le organizezi riguruos, iar viața sentimentală pune accentul pe tact, diplomație și precauție.

Horoscop Berbec mai 2020: Previziuni astrologice generale


Pe 7 mai 2020, Luna plină din Scorpion îți cere să recunoști fapte și simțăminte ascunse de tine însuți. Din fericire, ești capabil să-ți înțelegi impulsurile subconștiente și să le modelezi, punându-le în slujba atingerii unor obiective ale tale secrete, neîmpărtășite altora.

Deși ai vrea să te avânți năvalnic în lume, să interacționezi cu cât mai mulți oameni (îndeosebi online), împrejurări problematice te determină să te descotorosești de persoane și situații sociale care-ți consumă în zadar timpul și energia, și îți furnizează mai puține satisfacții decât promiteau.

Mintea îți este cutreierată de o grămadă de idei, proiecte ingenioase, dar îți este greu să te decizi să pui vreo unul în aplicare. Este indicat să ți le materializezi mai târziu, după ce reușești să ți le prioritizezi.

În plus, ești înclinat să nu-ți dezvăluiești gândurile vreo cuiva, cu excepția persoanelor îndrăgite. Pari dornic să îți rezervi răgazuri de singurătate, pentru a te odihni, a te reface atât fizic, cât și psihic. 
Horoscop mai 2020 Berbec

Atât visele de noapte, cât și cele de zi, cu ochii deschiși, îți pot deveni mai intense, mai răscolitoare, fiind posibil să-ți transmită mesaje prețioase din zona subconștientului. Intuiția ți se mărește considerabil, dar trebuie să îți seama de lucrul ăsta, și să nu-i ignori revelațiile.

În cea din urmă decadă a lunii, după o perioada de regândire, ajustare a relaționării cu cei din imediata ta apropiere, te exprimi cu seriozitate, autoritate, putere de persuasiune, îi influențezi major pe oameni și ai ocazia să-ți creezi noi alianțe în întreprinderile tale esențiale.

Sub efluviile Lunii noi din Gemeni, pe 22 mai 2020 îți parvin știri contradictorii, ce se bat cap în cap, care te derutează în privința căilor tale de acțiune, despre o rudă ori o călătorie în străînătate. Străduiește-te să-ți păstrezi răbdarea și așteaptă să ajungă la tine informații credibile, pe care te poți baza.

Ultimele zile ale lui mai și cele din prima parte a lui iunie sunt dedicate fortificarii relațiilor tale cu familia, grație unor dialoguri deschise, sincere, cu toate cărțile pe masă.

Horoscop Berbec mai 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, în această lună trebuie să te porți cu el cu mănuși (de catifea), astfel încât să te ferești să-l rănești, să-l întristezi cu vreo gafă involuntară. De fapt, în conexiunea cu acesta se poate instala o oarecare ambiguitate, încețoșare, care vă îngreunează comunicarea reciprocă. Tocmai de aceea, ți se recomandă să îți măsori cu mare grijă cuvintele și gesturile, să faci eforturi și pentru a nu înțelege greșit, a nu interpreta eronat intențiile partenerului tău.

În caz că ești solitar, îți poate fi mai dificil să îți declari sentimentele de dragoste cuiva atractiv, a cărui inimă vrei să o cucerești. Nu te da însă bătut și ia legătura cu această persoană deocamdată prin email, prin internet, pentru a-ți verifica cu strictețe mesajele!

Horoscop Berbec mai 2020: Muncă și bani


Tinzi să ai cele mai notabile rezultate în muncă și în afaceri atunci când îți asumi sarcini individuale.

Horoscop Berbec aprilie 2020
Horoscop Berbec mai 2020 Horoscop Berbec mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.