Horoscop Capricorn mai 2020

Horoscopul Capricornului din luna mai 2020 aduce în prim plan preocupările tale cotidiene, agilitatea gândirii tale, comunicarea directă și onestă cu cei din preajma ta, ameliorarea stării tale de sănătate, o viață amoroasă necesitând receptivitate și responsabilitate, cerințe sporite în activitatea profesională și în cea financiară.

Horoscop Capricorn mai 2020: Previziuni astrologice generale


Micile necesități din traiul de zi cu zi capătă întâietate. Mai mult decât atât, atenția acordată lor îți poate sugera cum să le transpui în oportunități de a evolua individual.

Mintea nu-ți are astâmpăr, favorizându-te în proiecte intelectuale, ținând eventual de studii, dar este nevoie să te străduiești să ți-o menții focalizată asupra unuia și aceluiași subiect.

Ești îmboldit să îți exprimi cât mai deschis gândurile și aspirațiile, să îți dai pe față opinii deranjante, incomode pentru unii, să porți discuții mult timp amânate cu oameni pe care nu i-ai văzut de mult sau cu care ai avut unele neînțelegeri.

Pari să fii inspirat să faci schimbări profunde stilului tău de viață, să te canalizezi pe practici care te fac să te simți cel mai bine din punct de vedere mental și trupesc.

De altfel, rezistența ta față de boli ți se mărește și, dacă ești totuși afectat de vreo una, ai capacitatea să te recuperezi foarte repede.   
Horoscop mai 2020 Capricorn

Pe de altă parte, poți  să fii tentat să-ți îmbogățești garderoba, să îți cumperi haine ce îți vor fi de folos mai târziu, pentru diverse ocazii și activități.

O serie de alte tendințe astrale, de o mai mică durata, se alătură celor anterioare...

Astfel, pe 7 mai 2020, Luna plină din Scorpion te îndeamnă să depui eforturi notabile pentru materializarea viselor tale cele mai înalte. Până una, alta, trebuie însă să duci la bun sfârșit demersuri prezente. Adoptarea unei atitudini cât mai spontane te sprijină să trăiești din plin fiecare clipă.

Trigonul dintre Mercur și Pluton din 9 mai 2020 te sprijină să ajungi la miezul lucrurilor. Ai mai des schimburi de idei fertile cu alții, iar forța de convingere a cuvintelor tale îți înlesnește să îți promovezi cu succes interesele.

Încrederea în tine însuți și optimismul tău, care ies în evidență pe 10 mai 2020, ca urmare a trigonului lui Mercur cu Jupiter, îți sunt de folos cu condiția să nu te ghideze spre o evaluare falsă a interacțiunii cu cei din jur. Ferește-te să exagerezi ori înfrumuțesezi adevărul, să îi faci pe alții să-și supraestimeze potențialul.

Soarele în trigon cu Pluton pe data de 15 mai 2020 îți scoate la iveală vigoarea interioară, dă aripi perseverenței în drumul către țelurile tale. Voința de a privi adand în tine și în alții te ajută să rezolvi o problemă umană mai veche.

Păstrarea unei gândiri pozitive aduce norocul de partea ta grație trigonului dintre Soare și Jupiter din 17 mai 2020. Ai satisfacții deosebite în acțiunile tale cotidiene, știi cum să extragi avantaje din circumstanțe aparent negative. Luarea în calcul a unor noi posbilități ale destinului tău îți extinde viziunea despre lume. Este o zi ce stă sub semnul generozității tale față de alții, și a altora față de tine.

Horoscop Capricorn mai 2020: Dragoste și cuplu


Nativii implicați într-o legătură de cuplu pot trece înțial printr-o perioadă de-a lungul căreia au senzația că nu primesc atenția cuvenită de la tovarășul lor de viață, pentru a realiza, apoi, că, de fapt, nu au cerut ceea ce vor de la aceștia. Reînvățarea modului de a-și demonstra sentimentele de iubire și responsabilitatea din conexiunea în doi le eficientizează fortificarea acesteia. Totodată, se pot concentra, împreună cu partenerul lor, pe obiective foarte practice, pe termen lung.

Cei solitari par să nu se îndrăgostească cu una cu două, trec dragostea prin prisma rațiunii. Nu este indicat să impună standarde prea înalte, chiar imposibile, de la un posibil candidat la inima lor.

Horoscop Capricorn mai 2020: Muncă și bani


O conjunctură nefavorabilă din plan profesional poate fi depășită prin ieșirea din zona ta de confort, mobilizarea către perfecționarea abilităților tale și optimizarea relaționării cu colegii.

Ai astfel oportunitatea ca, în a treia decadă a lunii, să ai sporite bucurii în muncă și să îți exploatezi la maximum creativitatea, să te afirmi în ochii superiorilor și să îi influențezi în luarea unor decizii importante.

O situație mai dificilă se poate isca în ziua de 22 mai 2020, când Luna nouă se amplasează în Gemeni. Este posibil să ai nelămuriri despre îndatoririle jobului tău sau să obții răspunsuri vagi de la șeful tău despre ce ai de făcut. Păstrează-ți calmul, nu te da bătut, și lucrurile se vor clarifica curând, îngăduindu-ți să recâștigi normalitatea din munca ta.

Poți fi supus unei presiuni în sfera financiară, fiind nevoie să o iei mult mai în serios, să îți revezi și ajustezi bugetul personal și să afli noi surse de a face bani.

Horoscop Capricorn mai 2020
Horoscop Capricorn mai 2020 Horoscop Capricorn mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.