Horoscop Fecioară mai 2020

În horoscopul Fecioarei din luna mai 2020 se insistă  mai cu seamă pe resuscitarea ambițiilor tale din sfera profesională, sistematizarea și planificarea lor, pe înfrângerea unor dificultăți ținând de parteneriate, sănătate și integrarea socială, precum și pe o viață amoroasă impunând o ajustare și o împrospătare de mare anvergură. 

Horoscop Fecioară mai 2020: Previziuni astrologice generale


Sub vibrațiile Lunii pline ce-și face sălaș pe 7 mai 2020 în cerurile Scorpionului ți se infuzează dorința de a schimba ceva esențial din traiul tău de zi cu zi. Ți-o poți îndeplini grație unor discuții serioase cu persoane apropiate, în stare să-ți sugereze cum să ți-o transpui în realitate.

În a doua decadă a lunii te remarci printr-un deosebit simț practic, care te ajută să depășești niște circumstanțe complicate în plan social, și să-ți menții nepătată reputația în ciuda unor comploturi inițiate împotriva ta de niște inși răuvoitori. 
Horoscop mai 2020 Fecioară

Un simptom relativ minor te poate determina să acorzi o atenție sporită stării tale de sănătate, să ți-o ameliorezi prin străduința de a regăsi o stare de echilibru între trup și minte.

Ești mobilizat să îți extinzi și invigorezi legăturile de parteneriat din toate domeniile vieții tale, și să te lansezi în multe proiecte promițătoare prin colaborarea cu alții. Armonizarea interacțiunii tale cu cei din jur capătă întâietate.

Impulsurile tale creative pot aparent să o ia razna, conducându-te, de fapt, spre întreprinderi implinitoare la care nu ai visat vreodată.

Horoscop Fecioară mai 2020: Dragoste și cuplu


Redefinirea mijloacelor de optimizare a vieții sentimentale poate constitui o prioritate.

Atât nativii singuri, cât și cei integrați deja într-o relație de cuplu, sunt îndrumați să se elibereze de inerție, conformism în dragoste, să se îndepărteze de cărări bătătorite din acest punct de vedere, și să-și dea frâu liber spontaneității, reînnoirii conexiunilor lor afective.

Horoscop Fecioară mai 2020: Muncă și bani


Deși profiți de un plus de comunicare cu colegii de la serviciu și de oportunitatea de a ieși în evidență în ochii superiorilor, unor persoane influente, parcursul carierei tale poate ajunge la un fel de fundătură, ce te obligă să ți-o reevaluezi, să-ți trasezi țeluri cât mai clare, mai concrete, în dezvoltarea sa, să nu te mai lași purtat spre obiective superficiale, triviale, din această perspectivă.

Mai mult decât atât, Luna nouă instalată în ziua de 22 mai 2020 în Gemeni pare să te atenționeze  față de niște bârfe, calomnii, având rolul de a te frustra de o promovare sau o majorare salarială promise de mai multă vreme. Fii cât mai vigilent în urmărirea manevrelor ascunse ale unor inamici, competitori din muncă, și nu exclude nici posibilitatea de a-ți afla un alt job, mai avantajos atât financiar, cât și în demonstrarea abilităților tale.

Horoscop Fecioară aprilie 2020
Horoscop Fecioară mai 2020 Horoscop Fecioară mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.