4 iunie: Ziua "Îmbrățișează-ți pisica"

Ziua de 4 iunie, purtând numele de ""Îmbrățișează-ți pisica", este rezervată anual stăpânilor sau amicilor unor astfel de feline, ca să-și arate, demonstreze, iubirea, afecțiunea față de animalele lor de companie, să le acorde mai mult timp și o sporită atenție!

Relația strânsă a omului cu pisica s-a clădit vreme de milenii. Pisicile au fost mai întâi domesticite în Orientul Apropiat, în anii 7.500 î.Hr.

În perioada Egiptului antic au fost venerate, respectate ca o întruchipare a divinității! Oricum chiar și în zilele noastre, continuă să fie un simbol al grației și ținutei lor maiestuoase!

Deși unele persoane răuvoitoare sunt de părere că pisicile sunt egoiste, interesate numai de treburile lor, profitul lor, cele care le îndrăgesc le prețuiesc prietenia și fidelitatea!   
4 iunie: Ziua "Îmbrățișează-ți pisica"

Cu prilejul zilei "Îmbrățișează-ți pisica" ne putem reaminti beneficiile pe care ni le poate oferi acest animăluț blănos. Potrivit studiile științifice, are capacitatea de a ne îmbunătăți starea psihică, a ne alunga gândurile negre, a ne reduce stresul!

Drept urmare, pe 4 iunie poți adopta o pisică iar, dacă ai deja una, o poți răsfăța, îmbrățișa, îi poți oferi o atenție specială ori îi poți face o poză într-una din posturile sale cele mai nostime pentru a populariza pe o rețea de socializare online, pe Facebook, Twitter sau Instagram!

Pisica, simbol și semnificație
4 iunie: Ziua "Îmbrățișează-ți pisica" 4 iunie: Ziua "Îmbrățișează-ți pisica" Reviewed by Diana Popescu on iunie 03, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.