7 iunie: Ziua înghețatei de ciocolată

În ziua de 7 iunie căldura verii a început deja să dea buzna peste noi, în casele, apartamentele noastre, ca să nu mai zic la mare, pe plaje și piscine, așa că nu avem cum să ne mai punem pofta în cui față de o înghețată, mai cu seamă una delicioasă din ciocolată!

Da, în această zi este celebrată înghețata cu ciocolată și, măcar din acest motiv, ar trebui să ne gândim să degustăm una!

Deși de-a lungul și de-a latul lumii vanilia este considerată cea mai populară aromă a înghețatei, încă din anul 1692 italienii au pus la punct o rețetă cu ciocolată a acesteia, ce tinde să rivalizeze cu cea de vanilie, ba chiar să o depășească în preferințele oamenilor.         
7 iunie: Ziua înghețatei de ciocolată

Așadar, dacă nu te-ai gândit la acest lucru până acum, te pot inspira pe 7 iunie să ieși în oraș  cu prietena ta, prietenul tău, iubita ta, iubitul tău, mai ales cu copiii tăi, pentru a vă înfrupta dintr-o înghețată de ciocolată. Desigur există și varianta de a ți-o pregăti acasă, dând, dacă ai nevoie în acest scop, o simplă căutare pentru o rețetă pe Google!

6 iunie: Ziua grădinăritului ca exercițiu
7 iunie: Ziua înghețatei de ciocolată 7 iunie: Ziua înghețatei de ciocolată Reviewed by Diana Popescu on iunie 06, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.