9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!"

Ziua de 9 iunie stă sub semnul "Sună-ți doctorul!" Dacă nu ai mai făcut-o de mult timp, dă-i un telefon doctorului tău (de familie), întreabă-l de sănătate, de sănătatea sa, dar și de a ta, programează-ți o întâlnire cu el, mai cu seamă în caz că ești cât de cât îngrijorat de niște simptome neplăcute care nu încetează să-ți dea pace.

Știi, desigur, foarte bine că în menținerea ta fizică (și psihică) la parametri cât mai înalți este importantă mai cu seama prevenția!                   
9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!"

Ziua "Sună-ți doctorul!" de pe 9 iunie a fost întemeiată de Bright Pink, o organizație non-profit având țelul de a ajuta femeile să ducă o viață sănătoasă, evitând, mai ales, cancerul de sân și cel ovarian. Această organizație a fost fondată de Lindsay Avner, care în anul 2007 s-a confruntat cu riscul unei duble masectomii.

Nu trebuie să ne gândim la tot ce poate fi mai rău, dar, încă o dată, dacă ceva ne sâcâie, ne supără de ceva vreme în privința tonusului nostru, pe 9 iunie nu ar trebui să mai neglijăm asta, și să-i cerem un sfat doctorului nostru!

8 iunie: Ziua celui mai bun prieten
9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!" 9 iunie: Ziua "Sună-ți doctorul!" Reviewed by Diana Popescu on iunie 08, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.