Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020

În luna iulie, conjuncturile astrologice care influențează horoscopul continuă să ia o cale favorabilă, să se detensioneze, relaxeze, asemeni crizei coronavirus. Cele mai importante evenimente astrale din iulie sunt tranzitul lui Saturn în Capricorn, întoarcerea lui Mercur într-o mișcare directă în Rac, tranzitarea Leului de către Soare, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Rac.

HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IULIE 2020


Urmărește constant blogul diane.ro ca să în detaliu afli horoscopul corespunzător fiecărei zodii din fiecare lună. Deocamdată, ți-l ofer pe cel sumar pentru luna iulie...

Pentru Rac apare necesitatea de a-și filtra printr-o rațiune rece legăturile de parteneriat, astfel încât să-și dezvăluie care dintre ele sunt viabile, oportunitatea de a-și limpezi comunicarea cu zona sa subconștientă și cea de a soluționa probleme financiare încurcate.

Nativii din Leu pot fi nevoiți să ajusteze, după multe amânări, niște relații defectuoase cu familia, au șansa să regăsească comori ascunse din universul lor interior și să strălucească pe arena publică, punându-și în evidență punctele lor forte.

Dacă ești născut în zodia Fecioarei,  pari să treci printr-o transformare dramatică, eventual minunată, a vieții amoroase, să îți reînnozi conexiunile cu amicii, să îți lămurești niște dubii țînând de lumea ta lăuntrică.

Balanța este nevoită, într-un fel sau altul, să-și ajusteze relaționarea cu familia ori cu unii membri ai săi, își revizuiește cu succes parcursul profesional, și profită de învigorarea legăturilor sale cu prietenii.           
Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020

În cazul Scorpionului, se anunță o perioadă de reevaluare a vieții sociale, o comunicare fructuoasă cu oameni din străinătate, și reconfigurarea clară a evoluției în carieră.

Săgetătorul  nu are cum să mai ocolească niște probleme financiare tărăgănate de ceva vreme, i se impune să le pună capăt odată pentru totdeauna, mai cu seamă că poate avea niște șanse nesperate în asocieri de afaceri, și își reia demersurile, tot mai promițătoare, asociate cu năzuința de a face ceva peste hotare.

Capricornul este cumva obligat să-și destrame unele iluzii despre înfățișarea sa exteriora și să ia măsuri ferme pentru a-și intensifica impactul asupra celor din jurul său, se integrează de minune în sfera socială, și își intețește senzualitatea în împărtășirea din dragoste.

Pentru Vărsător se vestește un interval de timp ce-i pune la încercare recunoașterea unor impulsuri interioare cumva ignorate, își eficientizează relația cu familia, persoanele îndrăgite, precum și cea cu parteneri din diverse domenii ale existenței.

În horoscopul Peștilor se pune accentul pe regândirea și relansarea unor prietenii, o interacțiune armonioasă, plină de făgăduințe, în dragoste, și o activitate profesională eliberată de dubii, îndoieli fără rost.

Nativii din Berbec  se pot confrunta cu dificultăți latente de la
serviciu, care necesită un plus de adaptabilitate, dar au prilejul să își îmbunătățească relațiile familiale, și să aibă sporiti sorți de izbândă în năzuințele lor amoroase.

Taurul poate fi forțat să-și treacă iarăși în revistă proiecte corelate cu o incursiune de pe alte meleaguri, însă își optimizează integrarea în viața socială și în cea familială.

Gemenii sunt atenționați asupra unor parteneriate șubrede din toate dimensiunile existenței lor, sunt avantajați de un schimb de mesaje de bun augur în plan financiar și social.

EVENIMENTE ASTROLOGICE IULIE 2020


- 1 iulie 2020: Conjuncție a Soarelui (în Rac) cu Mercur (în Rac)

- 1 iulie 2020: Soarele (în Rac) în sextil cu Uranus (în Taur)

- 2 iulie 2020: Saturn pătrunde în Capricorn

- 5 iulie 2020: Luna plină în Capricorn

- 8 iulie 2020: Cuadrat între Mercur (în Rac) și Marte (în Berbec)

- 12 iulie 2020: Trigon al Soarelui (în Rac) cu Neptun (în Pești)

- 12 iulie 2020: Mercur revine pe un parcurs direct în Rac

- 14 iulie 2020: Soarele (în Rac) în opoziție cu Jupiter (în Capricorn)

- 20 iulie 2020: Luna nouă în Rac

- 21 iulie 2020: Opoziție a Soarelui (în Rac) cu Saturn (în Capricorn)

- 22 iulie 2020: Soarele își începe tranzitul în Leu

- 22 iulie 2020: Sextil între Mercur (în Rac) și Uranus (în Taur)

- 27 iulie 2020: Jupiter (în Capricorn) se amplasează în sextil cu Neptun (în Pești)

- 27 iulie 2020: Cuadrat al lui Venus (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)

- 27 iulie 2020: Mercur (în Rac) în cuadrat cu Marte (în Berbec)

- 30 iulie 2020: Opoziție între Mercur (în Rac) și Jupiter (în Capricorn)

- 30 iulie 2020: Mercur (în Rac) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

Horoscop iunie 2020 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 08, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.