8 iunie: Ziua celui mai bun prieten

În ziua de 8 iunie este de bine să îți pui puțin mintea și inima la contribuție și să îți redezvălui care este cel mai bun prieten al tău. Dacă ești norocos, poți avea nu numai unul, ci mai mai mulți amici de nădejde! Oricum, cel mai bun prieten este un om în care te încrezi și care se încrede în tine până în pânzele albe, cu care îți împărtășești secrete, speranțe, vise, aspirații arzătoare, ba chiar și dezamăgiri, eșecuri!

Cel mai bun prieten este unul cu care-ți place să te distrezi, să discuți, să-ți petreci vacanțele, weekendul, zilele de sărbătoare.               
8 iunie: Ziua celui mai bun prieten

Ziua celui mai bun amic a fost inițiată, se pare, în anul 1935, când congresul SUA a adoptat-o în acest sens. Nu se știe clar și nici nu m-am interesat dacă atunci erau la putere republicanii ori democrații... Nu are nici o semnificație!

Prietenia în citate, aforisme , maxime , statusuri

Oricum, pe 8 iunie este indicat să îți reamintești care sunt cei mai buni prieteni ai tăi, să le dai un telefon ca să vezi ce mai fac, să-i inviți la o bere, un grătar, sau o cafeluță. Dacă te desparte o mare distanță de o astfel de persoană, poți, cel puțin, să stabilești cu ea o întâlnire, peste cât mai puțină vreme.

Faptul că, pur și simplu, intri în contact cu cel mai bun amic poate să creeze, atât pentru tine, cât și pentru el, o înseninare sufletească, o purificare de cenușa monotoniei de zi cu zi!

7 iunie: Ziua înghețatei de ciocolată
8 iunie: Ziua celui mai bun prieten 8 iunie: Ziua celui mai bun prieten Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.