Horoscop Săgetător iulie 2020

În horoscopul Săgetătorului din luna iulie 2020 se remarcă refocalizarea pe punctele forte ale personalității tale, relansarea unor idei, proiecte de mare anvergură, avantaje asociate cu străinătatea, o viață sentimentală din care trebuie să fie izgonită orice fel de deznădăjduire, și una financiară supusă unor transformări benefice.

Horoscop Săgetător iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Te simți mobilizat să-ți revezi atuurile personale și să analizezi în ce măsură ți le folosești pentru a avea împliniri importante în demersurile tale principale.

Nu ești mulțumit de ceea ce ai realizat până acum dacă cei din jurul tău nu apreciază acest lucru. Într-un fel sau altul, ai nevoie de confirmarea altora, și ești dispus să faci eforturi notabile în acest sens.

Deși ești îmboldit să te implici într-o inițiativă îndrăzneață, pe 5 iulie, Luna plină din Capricorn te îndrumă să te ocupi, deocamdată, de întreprinderi mai vechi, care și-au arătat viabilitatea. Altfel, riști să te iluzionezi asupra obiectivelor tale noi, să ți le vezi într-o lumină roz, idealistă.   
Horoscop iulie 2020 Săgetător

Oricum, ceva mai târziu, idei care păreau să fi ajuns într-un punct mort, într-o fundătură, încep să redevină promițătoare, să-și afle o cale de materializare fructuoasă.

În cea din urmă decadă a lunii, ești impulsionat să te desprinzi de cărări bătătorite ale existenței, de rutina cenușie cotidiană. Poți să te avânți în aventuri palpitante, neglijând, uneori, să le evaluezi riscurile. Ai posibilitatea să vizitezi o țară străină ori să intri frecvent în contact cu oameni de pe alte meridiane ale pământului.

Îți exprimi cu fermitate opiniile, câteodată chiar prea direct, fără menajamente, fiind astfel pe punctul de a-i oripila pe unii!

Horoscop Săgetător iulie 2020: Dragoste și cuplu


Simțământul că nu ești înțeles în dragoste trebuie să fie alungat degrabă, străduindu-te, în schimb, să-ți dezvălui dacă nu cumva ai vreo carență în a-ți mărturisi sentimentele, emoțiile...

Dacă ești parte a unui cuplu, este necesar să te înarmezi cu un plus de diplomație, astfel încât să nu transformi o furtună într-un pahar cu apă în relația cu tovarășul tău de viață într-o ceartă dramatică. Nu trece cu vederea oportunitatea de a profta de o sporită comunicare senzuală cu persoana iubită!

În caz că ești singuratic, este nevoie să nu te lași descurajat de un mic eșec în înfiriparea unei idile. Ai pierdut poate doar o bătălie, dar ai putința să ieși învingător în "războiul" amorului!

Horoscop Săgetător iulie 2020: Muncă și bani


O conjunctură nu tocmai fericită în plan financiar are menirea să-ți sugereze să-ți reexaminezi balanța de venituri și cheltuieli, să găsești noi modalități de eficientizare a unei afaceri sau unui demers profesional individual.

Nu pari să faci bani cu ghiotura în această perioadă, dar câștigurile tale sunt stabile, constante.

Totodată, ai șansa să îți imbunătățești substanțial un parteneriat financiar.

Horoscop Săgetător iunie 2020
Horoscop Săgetător iulie 2020 Horoscop Săgetător iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.