Horoscop Vărsător iulie 2020

Orientările de bază din horoscopul Vărsătorului în luna iulie 2020 sunt debarasarea de impulsuri și simțăminte dăunătoare din universul tău interior, noi modalități de fortificare a stării tale de sănătate, profituri extrase din asocieri umane veritabile, o viață amoroasă optimizată de împrospătare și simplitate în împărtășirea sentimentelor, și una profesională despovărată de balastul ambiguităților. 

Horoscop Vărsător iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Ai ajuns la finalul unui ciclu al existenței, când ești cumva silit să-i analizezi semnificația, să-ți treci în revistă realizările și eșecurile din ultimii ani. Tocmai de aceea, este posibil să fii învăluit de o ceață de derută care, pentru a fi îndepărtată, e necesar să dai deoparte vălurile supreficiale, de suprafață ale sinelui, și să te confrunți cu demonii tăi interiori, cu temeri care te bântuie fără încetare.

Este vremea să-ți descoperi și alungi scheleții din dulap, să te desparți de emoții, complexe, simțăminte de vinovăție, aspecte ale trecutului ce nu-ți mai sunt justificate de nimic și care-ți împiedică evoluția.

Nu ești, deocamdată, impulsionat să te avânți spre noi începuturi, către inițiative importante, mai cu seama că, uneori, ești înclinat să te retragi din lume, să meditezi în singurătate asupra a ceea ce ai de întreprins în viitor.                 
Horoscop iulie 2020 Vărsător

Luna plină apărută pe 5 iulie 2020 în Capricorn te inspiră totuși să iei decizii majore, fără să ții cont însă de străduințele pe care ți le cer pentru a fi puse în practică. Nu te grăbi să vorbești despre proiectele tale până nu le pui la punct, în detaliu.

În a doua jumătate a lunii este de așteptat ca o serie de simptome incerte despre sănătate să ți se clarifice, îndrumandu-te către cei de făcut pentru a-ți optimiza tonusul fizic și psihic.

Sub vibrațiile Lunii noi poposite în ziua de 20 iulie 202 în Rac, niște planuri nițel desprinse de realitate par să-și afle o cale fertilă de materializare, grație aplecării asupra amănuntelor lor semnificative. Pe de altă parte, deși ești solicitat de mărunțișuri presante ale traiului cotidian, este indicat să nu-ți pierzi focalizarea spre obiectivele tale cu bătaie lungă în viitor.

Ultima treime a lui iulie stă sub semnul avantajelor furnizate de parteneriate. Orice ai de gând să faci, îți este mai ușor și mai fructuos alături de un partener!

Horoscop Vărsător iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea poate fi zdruncinată sau reconfigurată de cutremurele unor porniri subconștiente ieșite brusc la iveală...

În aceste condiții, o poveste de iubire cu un trecut încărcat de evenimente fericite, dar care pare să nu-și mai descopere vreun traseu viitor, poate fi pe pragul de a se nărui...

Așadar, dacă ai un tovarăș de viață, este indicat să înlături inerția, comoditatea din conexiunea cu acesta, să-i oferi noi șanse de dezvoltare printr-o infuzie de spontaneitate, înnoire.

De altfel, către sfârșitul lunii te bucuri de un context astral ce-ți înlesnește sporirea atașamentului reciproc din cuplu, îndeosebi prin punerea mai presus de orice a năzuințelor persoanei iubite.

Dacă ești singur, nu-ți dorești o idilă complicată, ci una strălucind prin simplitatea, puritatea sentimentelor împărtășite. O poți iniția cu cineva având aceleași idealuri ca și tine.

Horoscop Vărsător iulie 2020: Muncă și bani


Unele tărăgănări, întârzieri, neconcordanțe din plan profesional sunt pe cale să se disipeze, făcând loc unei perspective limpezi despre ce ai de întreprins pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile și a te bucura de succese.

De asemeni, îți clarifici modalitățile de comunicare eficientă, armonioasă cu șefii și colegii.

Horoscop Vărsător iunie 2020
Horoscop Vărsător iulie 2020 Horoscop Vărsător iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.