24 iulie: Ziua verilor / verișoarelor

În ziua de 24 iulie se sărbătoresc anual relațiile ce durează adeseori o viață, cu verii, verișoarele. Indiferent dacă astfel de rude au crescut alături de noi, în familii strâns unite, sau le-am văzut numai uneori, ocazional, împărtășim cu ele amintiri comune, minunate, prin bunici, unchi sau mătuși.

 La reuniunile, adunările de familie, verii, mai cu seamă când sunt micuți, se distrează frecvent împreună și, intră, de asemeni, împreună în belele! Iau parte, laolaltă, la aniversările zilelor de naștere, botezuri, căsătorii, și își țin tovărășie unii altora în vacanțele de vara și de iarnă.

24 iulie: Ziua verilor / verișoarelor


Actrița americană Courtney Cox remarca, "Verii sunt oamenii care ne sunt prieteni de-a gata, împreună cu care râdem și ne amintim vremurile frumoase din copilărie, avem uneori certuri, dar știm întotdeauna că ne iubim unii pe alții; ei sunt mai mult decât surorile, frații și amicii noștri, fiindcă sunt toți aceștia la un loc."

Pe 24 iulie te poți întâlni, într-un cadru festiv, cu verii tăi, verișoarele tale, făcând, printre altele, o poză de grup împreună, poți trimite un mesaj unui văr sau îl poți suna, dacă se află la o mare distanță de ține, aducându-vă aminte de timpurile de altădată și făcând haz de evenimente ce păreau a fi un necaz, a nu fi tocmai amuzante pe atunci!

23 iulie: Ziua înghețatei de vanilie
24 iulie: Ziua verilor / verișoarelor 24 iulie: Ziua verilor / verișoarelor Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.