Horoscop Săgetător august 2020

Conform horoscopului Săgetătoruluidin luna august 2020 tinzi să extragi beneficii din demersuri asociate cu alte țări, relansarea vieții personale și sociale, și ești motivat să-ți optimizezi tonusul fizic și cel psihic. Dragostea îți oferă noi șanse, prin fuzionarea erotismului cu adâncirea simțămintelor tale, iar activitatea profesională este dinamizată de aspirația și voința de a-ți pune în valoare întregul potențial.

Horoscop Săgetător august 2020: Previziuni astrologice generale


Proiectele tale tind să între în conflict cu cele ale oamenilor din jurul tău, dar Luna plină apărută pe 3 august 2020 în Vărsător nu-ți permite să ajungi la compromisuri cu aceștia.  O confruntare directă cu ei poate fi indicată, pentru a demonstra că ești cu picioarele pe pământ, pentru a pune alte baze, mai solide, unor înțelegeri ulterioare.

În aproape toată luna, pari să fii interesat de filosofia, cultura și tradițiile din alte regiuni ale lumii. Poți profita de oportunități ținând de studiii, călătorii în străinătate, intrarea în contact cu persoane de pe alte meleaguri.                         
Horoscop august 2020 Săgetător

După o perioadă de reevaluare a obligațiilor tale din interacțiunea cu ceilalți, al eliminării din acestea a celor inutile ori păguboase, ți se netezește calea spre împliniri în plan personal și social.

Totodată, ești gata să te aliniezi unui nou stil de viață, mai sănătos, luând în considerare ce este necesar în prezent pentru a-ți revitaliza corpul, organismul, inclusiv cu diete sau exerciții fizice.

Mai cu seamă în a treia decadă din august, ți se intensifică dorința de a-ți înălța statutul social, a-ți spori impactul asupra celor din preajma ta. Ai prilejul să-ți materializezi, curând, această năzuința întrucât îți abordezi cu obiectivitate țelurile, cu realism și abilitatea de a le vedea în ansamblu!

Horoscop Săgetător august 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea prosperă grație împletirii dintre profunzime și senzualitate...

În eventualitatea că ai un tovarăș de viață, conexiunea tot mai intimă, mai adâncă cu acesta are darul de a te aduce în al nouălea cer, a-ți vindeca vechi răni sufletești. De altfel, ești înclinat să pui capăt oricăror contradicții din relația cu acesta, indiferent dacă sunt de natură materială sau emoțională.

În caz că ești solo, se impune să nu pui semnul egalității între patimă și iubire în apropierea de un posibil partener de cuplu. Asigură-te, mai întâi, că reciprocele voastre simțăminte abia născânde sunt autentice!

Horoscop Săgetător august 2020: Muncă și bani


Este de așteptat să ai o creștere substanțială a veniturilor, îndeosebi prin parteneriate financiare, de afaceri.

În ziua de 19 august 2020, ca efect al poziționării Lunii noi în Leu, ești inspirat să afli noi modalităti de a fi recunoscut în câmpul tău profesional. Ții, cu tot dinadinsul, să te ridici deasupra mediocrității, să te dezvolți în carieră în ciuada unor dificultăți, îngrădiri.

În ultima treime din lună pari să porți discuții importante, fertile despre munca ta cu oameni apropiați și persoane influențe. Ambiția ardentă și capacitatea de a-ți organiza, planifica cu riguoare traseul profesional nu întârzie prea mult timp să-ți dăruiască satisfacții majore!

Horoscop Săgetător iulie 2020
Horoscop Săgetător august 2020 Horoscop Săgetător august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.