Horoscop Vărsător august 2020

În horoscopul Vărsătorului din luna august 2020 predomină caștigurile materiale și emoționale extrase din parteneriate, relansarea relaționării cu familia, conștientizarea intereselor celor din imediata ta apropiere, o viață amoroasă intensă și care, câteodată, implică desprinderea de o prudență excesivă, o activitate profesională și financiară înlesnită de cooperare. 

Horoscop Vărsător august 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar dacă oamenii din preajma ta sunt nedumeriți de ceea ce faci pe 3 august 2020, când Luna plină se află în Vărsător, nu poți fi împiedicat să te lansezi pe o nouă cale a destinului tău. În ciuda părerilor lor, tu știi cel mă bine ce trebuie să întreprinzi pentru a avea o viață mai bună.

Aproape întreaga lună îți optimizezi asocierile în doi cu oameni importanți pentru tine din sfera personală, socială și profesională. Nu te dai în lături să recurgi la sacrificii în acest sens, dar astfel de acte se vor dovedi a fi fertile în viitorul apropiat.                 
Horoscop Vărsător august 2020

După o perioadă de derută în interacțiunea cu familia, tinzi să fii inspirat cum să îți mulțumești toate rudele, în pofida unor contradicții dintre ele. Ești capabil să afli căi de mijloc, satisfăcătoare pentru toți, să îți impui să nu îți asumi cu orice preț un rol de dictator în a le coordona.

Încrederea în tine însuți se reclădește pe fundamente solide în ziua de 19 august 2020, grație amplasării Lunii noi în Leu. Toți oamenii apropiați îți confirmă că se bazează pe tine, și abia așteaptă să te sprijine în acțiunile tale cele mai cutezătoare, fără să se îndoiască vreo clipă de capacitatea ta de a le duce la bun sfârșit!

În ultima decadă din august, nu te poți opri să îți dezvăluiești în profunzime care sunt adevăratele intenții ale celor din jurul tău, fără să mai ții cont de ceea ce afirmă ei că au de gând să facă. Nimeni nu mai poate să-ți înșele încrederea, indiferent cât de mult ții la el/ea.

Horoscop Vărsător august 2020: Dragoste și cuplu


Comunicarea dintre tine și tovarășul tău de viață se intensifică, fără a mai avea nevoie, la un moment dat, de cuvinte. Senzualitatea din împărtășirea voastră afectivă capătă întâietate, și vă prilejuiește înălțarea intimității voastre până spre praguri rar atinse altădată.

Dacă ești singuratic și aspiri să te angajezi într-o idila, nu te agăța de idei preconcepute despre potențialul tău partener. Riști, astfel, să nu descoperi o nouă perspectivă asupra vieții și lumii, în stare să-ți dăruiască acesta. Este ca la loterie: cine nu riscă nu are cum câștiga!

Horoscop Vărsător august 2020: Muncă și bani


Parteneriatele profesionale și cele din afaceri îți pot aduce beneficii notabile atâta vreme cât îți izgonești individualismul.

Ai abilitatea să-ți îmbunătățești relaționarea din activitatea profesională, cu condiția de a nu te lăsa pe tânjeală printr-o prea mare socializare cu colegii. Oricum, tactul de care dai dovadă te sprijină să te încadrezi de minune într-o muncă de echipă.

Colaborarea în domeniul financiar pare să-ți rezerve și ea avantaje. Poți avea beneficii însemnate dintr-o investiție mai veche, dintr-o moștenire, ba chiar și dintr-un câștig surprinzător la loto!

Horoscop Vărsător iulie 2020
Horoscop Vărsător august 2020 Horoscop Vărsător august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.