10 august: Ziua lenei

Ziua lenei din 10 august este una specială, pe care o poți celebra fără să te mai ridici din pat. Poate fi o scuză pentru a-ți lua o zi liberă și a te bucura de un răstimp, prețios, de calitate, rezervat vieții tale personale.

Ai astfel ocazia să te eliberezi de îndatoririle zilnice, să te relaxezi, să te trezești mai târziu, să dormi pe săturate, ba chiar să te răsfeți cu un masaj!

De fapt, așa-zisa trândăvie de pe 10 august te poate ajuta să te odihnești foarte bine, să profiți din plin de somn, asociat cu micșorarea inflamațiilor, reducerea stresului, depresiei, îmbunătățirea memoriei și sistemului imunitar.                         
10 august: Ziua lenei

Din când în când, fiecare dintre noi are nevoie de nițică "lenevie", pentru reîncărcarea bateriilor, reenergizarea organismului.

În plus, se spune că oamenii văzuți drept leneși de către alții au o mai mare focalizarea asupra obiectivelor lor pe termen lung!

Fondatorii Zilei lenei sunt necunoscuți, probabil pentru că au fost prea ocupați să se deconecteze, să tragă un pui de somn, pentru a se mai deranja să își aroge meritul pentru aceasta!

Lenea în citate, aforisme, proverbe
10 august: Ziua lenei 10 august: Ziua lenei Reviewed by Diana Popescu on august 09, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.