Horoscop Scorpion septembrie 2020

Conform horoscopului Scorpionului din luna septembrie 2020 ești provocat să-ți împaci preocuparea față de propria persoană cu integrarea printre oameni, o relaționare armonioasă cu aceștia. Viața sentimentală este caracterizată de seriozitate, stabilitate, iar cea profesională necesită stăpânire de sine și o serie de ajustări importante.

Horoscop Scorpion septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Contextul astral din această lună te poate face să oscilezi între introvertire și extrovertire, între lumea ta interioară și cea exterioară. Este indicat să găsești o cale de mijloc, una de împletire, echilibrare a celor două tendințe.

Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești îți stârnește fantezia, te ispitește să visezi la un ideal nemaipomenit din viitor. Nu e nimic rău în asta atâta vreme cât nu pui semnul egalității între imaginație și realitate!

Așa cum precizam mai înainte, pe mai departe ai oportunitatea să te cufunzi în universul tău lăuntric, să intri în contact cu impulsurile tale subconștiente, să ți le conștientizezi, să ți le identifici și elimini pe cele negative, toxice.                           
Horoscop septembrie 2020 Scorpion

Pe de altă parte, te remarci atât prin farmec, cât și prin responsabilitate în sfera socială, îți mărești popularitatea și numărul de aliați. Obstacole, neînțelegeri puse în calea interacțiunii cu oamenii par să dispară de la sine. Îndeosebi comunicarea cu rude, amici, colegi capătă un nou avânt, și îți înlesnește accesul la informații valoroase pentru demersurile tale.

De asemeni, îți exprimi cu încredere personalitatea și interesele, îți dezvolți gândirea pozitivă, și ai ocazia să faci o grămadă de vizite și călătorii pe distanțe scurte.

Totuși, către finalul lunii, împrejurări mai puțin favorabil te pot sili ori imboldi să îți reanalizezi schimbul de mesaje cu cei din jurul tău, să ți-l optimizezi. În plus, poți fi atenționat să dai dovadă de o mai mare flexibilitate mentală în activitățile de zi cu zi.

Horoscop Scorpion septembrie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile deja închegate se evidențiază un sporit respect reciproc între parteneri, voința ambilor de a-și clădi un viitor solid împreună, a se sprijini unul pe celălalt în năzuințele lor individuale ambițioase.

Dacă ești solo, poți fi atras de o persoană nițel mai în vârstă ori care impune prin maturitatea sa, se bucură de un statut înalt în societate sau în carieră, și are capacitatea de a-ți învigora respectul față de tine însuți.

Horoscop Scorpion septembrie 2020: Muncă și bani


Deși excelezi în activități profesionale presupunând creativitate, poate fi necesar să-ți regândești, reorganizezi felul în care abordezi munca. Este vremea să-ți evaluezi cu obiectivitate productivitatea, să dai întâietate calității, și nu cantității, în tot ce întreprinzi la serviciu. Unele frustrări asociate cu o promovare sau o creștere salarială nu trebuie să fie scăpate de sub control, canalizate impulsiv spre confruntări explozive cu șefi ori colegi.

Sub efluviile Lunii pline răsărite în ziua de 17 septembrie 2020 în Fecioară ți se oferă șansa de a obține rezultate majore, tangibile, în plan profesional, grație cooperării, lucrului în echipă. Vrei să impresionezi prin abilitățile tale, competența ta, dar ferește-te să fii prea autocritic! Nu te lansa în competiții fără rost cu colegii!

Horoscop Scorpion august 2020
Horoscop Scorpion septembrie 2020 Horoscop Scorpion septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.