Horoscop Scorpion august 2020

Principalele repere din horoscopul Scorpionului în luna august 2020 sunt desprinderea de monotonia cotidiană, ocazia de a călători sau de a-ți asuma perspective noi despre lume și sine, rezultate fertile din relațiile de parteneriat reevaluate sau îmbunătățite, o relaționare de bun augur cu amicii, o viață amoroasă profitând de înnoire, inedit, și una profesională dinamizata de o voință de fier.

Horoscop Scorpion august 2020: Previziuni astrologice generale


Pe 3 august 2020, Luna plină din Vărsător pune accentul pe o contradicție crescândă dintre sfera personală și cea profesională. Ambele îți impun cerințe tot mai mari și nu mai știi cum să te împărți între ele. Ca de obicei, cea mai bună cale este cea de mijloc. Într-un fel sau altul, trebuie să-ți echilibrezi aceste două componente ale existenței, astfel încât nici una să nu fie prejudiciată.

Pe de altă parte, în decursul lunii, tinzi să fii sastisit de rutina zilnică, căutând mereu ceva în stare să îți lărgească orizonturile, atât mental, cât și în lumea exterioară. Poți avea șansa de a vizita tărâmuri îndepărtate sau de a-ți îmbogăți cunoașterea în domenii care te pasionează.           
Horoscop august 2020 Scorpion

După un răstimp de cernere, distingere a parteneriatelor din toată sfera vieții tale, eliminarea celor toxice sau neproductive, știi cât se poate de bine pe cine te poți baza, în cine te poți încrede până în pânzele albe.

În ultima decadă a lui august, te bucuri de numeroase întâlniri, petreceri, activități în comun cu prieteni consacrați, și ai prilejul să-ți întemeiezi noi amiciții, cu oameni influenți, reputați.

Convorbirile cu aceștia au darul de a-ți determina mintea să lucreze la întregul său potențial, să dea naștere unor idei noi, neconvenționale, și unor soluții inovatoare ale unor probleme.

Horoscop Scorpion august 2020: Dragoste și cuplu


Ai tendința să fii expansiv, entuziast, generos în dragoste...

În caz că ai un tovarăș de viață, conexiunea ta afectivă cu acesta se împrospătează, iese din inerție, obișnuințe, grație spontaneității tale dezlănțuite, capacității tale de a-i găsi noi căi de împărtășire.

Dacă ești singur, te poți implica într-o poveste de iubire cu o persoană întâlnită de-a lungul unei călătorii, provenită dintr-o altă țară, sau cu totul diferită de tine, având harul de a te călăuzi spre aspecte insolite, nebănuite ale lumii.

Horoscop Scorpion august 2020: Muncă și bani


Înzestrat cu un pregnant simț practic, cu un substanțial simț diplomatic în interacțiunea cu colegii și șefii, poți face importanți pași înainte în carieră.

Treci printr-o vreme prielnică luării unor decizii însemnate în plan profesional și semnării unor contracte, înțelegeri, promițătoare în afaceri.

Luna nouă ivită în data de 19 august 2020 în Leu îți insuflă energie în muncă. Cu o riguruoasă planificare și organizare, ești gata să faci eforturi consistente pentru a-ți materializa visele ținând de profesie.

Horoscop Scorpion iulie 2020
Horoscop Scorpion august 2020 Horoscop Scorpion august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.